Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serialul TV cu cel mai bun final din ultimii 20 de ani

Adevărul Adevărul,
Serialul TV cu cel mai bun final din ultimii 20 de ani

Platforma de divertisment online britanica Digital Spy a intocmit, in baza voturilor cinefililor, un top al celor mai bune finaluri de seriale TV din ultimele doua decenii. continuă pe Adevărul

Ronaldinho: Messi nu e cel mai bun fotbalist din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barc.

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

Ronaldinho, dupa ce Messi a castigat al saselea Balon de aur: Nu este cel mai bun din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barcelona, poate fi considerat cel mai bun fotbalist al epocii sale, insa nu si cel mai bun din istorie, informeaza EFE.

Un fost concurent de la Chefi la Cutite da cartile pe fata: Nu stie sa tina o echipa. Cine este cel mai bun jurat de la Antena 1

Un fost concurent de la Chefi la Cutite face dezvaluiri din culisele show-ului culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. A vrut sa intre in echipa lui chef Florin Dumitrescu, dar a ajuns la chef Catalin Scarlatescu. Alfred Ionut Olteanu, alias Alpha, ne-a povestit cum sunt cei doi maestri bucatari in spatele camerelor, dar .

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

Specialistii SAP Romania au pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei din UE

Divizia de specialisti Data Science a pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei la nivelul Uniunii Europene, au anuntat, joi, reprezentantii SAP Romania, in cadrul unei intalniri cu presa.

Zlatan Ibrahimovic si cel mai bun jucator al momentului: Fara Messi si Ronaldo pe lista

Zlatan Ibrahimovic si-a schimbat favoritul in ceea ce priveste raspunsul la intrebarea care este cel mai valoros jucator al momentului?. Daca pana acum atacantul suedez rostea numele brazilianului Ronaldo, acum Kylian Mbappe a devenit preferatul lui Ibrahimovic.

CFR Cluj puncteaza in cel mai bun 11 al grupelor Europa League! Echipa completa

Lituanianul Giedrius Arlauskis a fost declarat cel mai bun portar din grupele Europa League, intr-o analiza InStat. Goalkeeper-ul lui CFR Cluj a fost inclus in echipa ideala a toamnei in cea de-a doua competitie europeana inter-cluburi din fotbal.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 DECEMBRIE Crestere de 1,61% pentru Compa

Actiunile producatorului de piese auto Compa Sibiu CMP) au urcat, in intervalul 4 - 11 decembrie, cu 1,61%, in raport cu moneda euro, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-XT, a carui cotatie s-a depreciat cu 1,49%, in perioada avuta in vedere.

Exit Poll: Conservatorii britanici se indreapta spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris Johnson, incarcat cu o victorie istorica si o majoritate confortabila pe final de Brexit

Conservatorii se indreapta spre o victorie rasunatoare la alegerile nationale din Marea Britanie, fiind pe cale sa obtina o majoritate de 86 de mandate parlamentare, arata rezultatele exit-poll de joi seara, as.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )