Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simbolurile ascunse din universul Harry Potter

Adevărul Adevărul,
Simbolurile ascunse din universul Harry Potter

Cartile scriitoarei britanice J. Rowling s-au vandut in peste 500 de milioane de exemplare, iar personajul Harry Potter a devenit un adevarat simbol al anilor 2000, odata cu franciza cinematografica omonima. in spatele povestii care a vrajit o generatie intreaga se ascund numeroase simboluri, pe care nu multi au reusit sa le descifreze. continuă pe Adevărul

Studiourile Warner Bros. pregatesc UN NOU FILM inspirat din universul Harry Potter

Filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them, primul dintr-o serie inspirata din universul Harry Potter, cu un scenariu de J. Rowling, cea care a creat personajul micului vrajitor, va fi turnat in Marea.

J.K. Rowling ofera gratuit un nou episod din Harry Potter

Desi a anuntat in numeroase randuri ca a spus tot ce avea de spus despre Harry Poter, autoarea J. Rowling se pare ca a revenit asupra deciziei. Aceasta este o veste foarte buna pentru fanii Harry Potter care ardeau de nerabdare sa afle ce s-a mai intamplat cu vrajitorul lor favorit. in numeroase interviuri acordate de scriitoarea popularei serii de aventura, J. Rowling a afirmat ca nu va mai scrie nici un rand despre Harry Potter si, cu siguranta, nu [].

Harry Potter se intoarce intr-o noua povestire scrisa de J.K Rowling

Harry Potter, protagonistul din cartile si ecranizarile cu acelasi nume, revine intr-o noua povestire a scriitoare J. K Rowling. Prima naratiune, dupa epilogul din Harry Potter si Talismanele Mortii, in care personajele principale sunt persoane adulte, il readuce pe celebrul vrajitor la Hogwarts, unde asista la Campionatul Mondial de Vajthat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )