Libnet.ro
UNICEF

09:45

O inedita piesa Prince, lansata dupa mai bine de 35 de ani AUDIO

Adevărul Adevărul,
O inedita piesa Prince, lansata dupa mai bine de 35 de ani AUDIO

Dont Let Him Fool Ya, inregistrata de Prince in 1982, a fost lansata vineri de Prince Estate si Warner Records, urmand sa faca parte din editia deluxe a albumului 1999, ce urmeaza sa apara pe 29 noiembrie. continuă pe Adevărul

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste .

Cand se raspandeste cel mai bine virusul gripal - pe caldura sau pe frig? Avem noroc sau ghinion ca vremea este calda cand vaccinul lipseste?

Virusul gripal se raspandeste cel mai bine cand temperaturile scad aproape de zero grade noaptea, iar ziua, temperatura este undeva in jurul a 10 grade Celsius. Virusului gripal ii plac temperaturile mai scazute, nu chiar inghet, dar undeva intre zero si 10 grade, aceea este temperatura cea mai buna pentru virusul gripal, mai ales daca este si umezeala, a explicat, pentru HotNews. ro, Catalin Apostolescu, medic primar de boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

El e cel mai bine platit rugbist din lume: Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams a semnat cu Toronto Wolfpack

Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams, de doua ori campion mondial, a semnat cu echipa canadiana Toronto Wolfpack si a devenit cel mai bine platit rugbist din lume.

Roxana are 15 ani si a disparut fara urma din Arad. Fata este de negasit de mai bine de 24 de ore

Iasmina Roxana Olariu, in varsta de 15 ani,este cautata de politistii aradeni dupa ce, in dimineata de 6 noiembrie, a plecat de ladomiciliulei din Arad si nu s-a mai intors. Adolescenta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )