Libnet.ro
UNICEF

22:01

Sex and the city 3 nu se mai face din cauza cerintelor ridicole ale uneia dintre protagoniste: Comportamentul ei este dezamagitor

Adevărul Adevărul,
Sex and the city 3 nu se mai face din cauza cerintelor ridicole ale uneia dintre protagoniste: Comportamentul ei este dezamagitor

Filmul Sex and the City 3, programat sa inceapa filmarile tomna aceasta, a fost anulat din cauza cerintelor uneia dintre protagoniste pe care compania Warner Bros. nu doreste sa le indeplineasca. continuă pe Adevărul

Romania si Ungaria, conflict diplomatic din cauza unui caz instrumentat de DNA! MAI detoneaza BOMBA

Scandal diplomatic intre Ungaria si romania din cauza unui dosar instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie. Este vorba despre modul de infiintare a unul liceu maghiar la Targu.

iPhone X ar putea ajunge in februarie la o parte dintre clienti, din cauza intarzierilor cu furnizorii

IPhone X, cel mai sofisticat, dar si cel mai scump smartphone lansat de Apple, va ajunge la primii clienti pe 3 noiembrie, insa multi il vor vedea mai tarziu, posibil chiar in februarie, din cauza intarzierilor cu unele componente. USA Today, Wall Street Journal dar si alte publicatii scriu ca probelemele ar fi la ecranul OLED si la sistemul de recunoastere faciala.

VIDEO Paul Horner, publicistul care a pretins ca a influentat alegerea lui Trump prin stiri false, a murit din cauza unei supradoze/ I hate Trump

Paul Horner, scriitorul care a devenit notoriu pentru ca a influentat rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA prin raspandirea de stiri false distribuite pe retelele de socializare, a murit la varsta de 38 de ani din cauza unei supradoze, potrivitBBC. In mod cert, oamenii sunt idioti. Ei disemineaza informatiile fara sa le verifice. Asa a fost ales presedinte Donald Trump, declara intr-un interviu dupa alegeri Horner care si-a calificat munca drept satira politica.

Clientii unui restaurant, revoltati din cauza unui decor bizar. Ce a fost atarnat de tavan - FOTO

Un restaurant in stil de abator din Australia se confrunta cu o revolta starnita in mediul online din cauza unei instalatii care cuprinde o vaca impaiata care atarna din tavan,.

Pericol la granita Romaniei. Ucraina a evacuat un oras si a inchis spatiul aerian din cauza unui incendiu puternic - VIDEO

Autoritatile din Ucraina au dispus evacuarea de urgenta a populatiei din zona orasului Kalinivka, din cauza unui incendiu care a izbucnit la un depozit de munitii aflat in apropiere. Arme si.

A doua companie aeriana a Rusiei are avioanele blocate la sol, din cauza dificultatilor financiare / Sute de pasageri, in special chinezi, blocati in Moscova si Liege

Compania aeriana ruseasca VIM-Avia, specializata in curse cu destinatie de vacanta, s-a declarat marti in incapacitate de a putea continua sa functioneze, din cauza dificultatilor financiare, amenintand calatoriile a sute de mii de pasageri, scrie AFP.

Au fost suspendate manevrele navelor in Portul Midia din cauza vantului puternic

Manevrele de navigatie pentru navele comerciale au fost suspendate, marti, in Portul Midia, incepand cu ora 9,15, din cauza vantului puternic care sufla cu aproximativ 60 de kilometri pe ora.

Dobanzile continua sa creasca: Indicele Robor la 3 luni a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie news. ro.

Indicele ROBOR la 3 luni a atins pragul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa creasca, atingand astazi nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Productiile actuale de grau, rapita, mazare si orz sunt cele mai mari din istoria tarii

Productiile de grau, rapita, mazare si orz obtinute in acest an sunt cele mai mari din istoria tarii, a afirmat, joi, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )