Libnet.ro
UNICEF

19:00

Motivul amuzant pentru care a picat la montaj scena cu printii William si Harry din Star Wars: The Last Jedi

Adevărul Adevărul,
Motivul amuzant pentru care a picat la montaj scena cu printii William si Harry din Star Wars: The Last Jedi

Printii William si Harry ai Marii Britanii nu au mai aparut in rolurile de soldati ai Imperiului Galactic in noul film Star Wars, scenele cu ei fiind taiate la montaj dintr-un motiv cel putin amuzant. continuă pe Adevărul

DE RASUL LUMII! Motivul INCREDIBIL pentru care o studenta a picat un examen. Profesoara ei NU STIA...

O tanara studenta a picat un examen la facultate dintr-un motiv incredibil, care are legatura cu lipsa de cunostinte a. profesoarei sale! Fata s-a inscris la un curs online la universitatea Southern New.

Atentie, fumatori! Motivul uluitor pentru care trebuie sa evitati intotdeauna brichetele albe!

Daca aveti cumva in buzunare o bricheta alba, poate ca ar trebui sa luati in considerare sa o aruncati. Sau sa o daruiti unui dusman. Se pare ca de brichetele albe este legat un blestem, unul care.

Motivul ULUITOR pentru care NU prea SE SUPORTA primele JUCATOARE de tenis ale tarii (FOTO)

Sorana Cirstea si Simona Halep nu prea se mai inteleg de cand rezultatele Simonei care treptat au acaparat atentia asupra ei, determinand scaderea actiunilor Soranei Cirstea in opinia publica. Astfel,.

Motivul emotionant pentru care Printesa Diana purta doua ceasuri

Printesa Diana obisnuia adesea sa isi exprime sentimentele fata de cei dragi cu ajutorul accesoriilor pe care le purta. De exemplu, in iulie 1981, domnisoara Spencer a fost surprinsa la un meci de polo al.

Explicatia RATIONALA a PARANORMALULUI. Motivul INCREDIBIL pentru care oamenii cred in FANTOME

Cercetatorii au descoperit ca 75% dintre americani cred in existenta paranormalului, iar una din cinci persoane sustine ca a vazut fantome. Acest lucru se datoreaza unei erori la nivelul creierului, stafiile.

A inceput sa consume apa cu tarate. Este incredibil motivul pentru care face asta

A inceput sa consume apa cu tarate, iar motivul pentru care face asta este de-a dreptul incredibil. Taratele de grau sunt foare bogate in complexul vitaminelor B. Sunt foarte utile, in special.

Nu l-a vrut nimeni. Motivul pentru care acest unic in lume a ramas nevandut

Unii ar putea invoca suma de bani ceruta de actualul proprietar al modelului italian, care se ridica la 95. 000 de dolari, dar nu aceasta este cauza pentru care tranzactia respectiva nu s-a finalizat.

Motivul pentru care toate avioanele sunt albe - VIDEO

Toate avioanele au la baza culoarea alba. Daca te-ai intrebat vreodata care este motivul, afla raspunsul in cele ce urmeaza. Avantaj termic - in primul rand, pentru ca albul reflecta razele soarele, in.

isi punea miere si scortisoara pe paine in fiecare zi. Este incredibil motivul pentru care facea asta

Isi punea miere si scortisoara pe paine in fiecare zi, iar motivul pentru care facea asta este uluitor. Si asta pentru ca are efecte incredibile asupra organismului Faceti o pasta de miere si.

Motivul pentru care NU prea SE SUPORTA primele JUCATOARE de tenis ale tarii (FOTO)

Sorana Cirstea si Simona Halep nu prea se mai inteleg de cand rezultatele Simonei care treptat au acaparat atentia asupra ei, determinand scaderea actiunilor Soranei Cirstea in opinia publica. Astfel,.

ştiri din Showbiz

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2041 seconds )