Libnet.ro
UNICEF

16:00

Star Wars: The Last Jedi, cele mai mari incasari din Romania in perioada Craciunului

Adevărul Adevărul,
Star Wars: The Last Jedi, cele mai mari incasari din Romania in perioada Craciunului

Filmul Star Wars:The Last Jedi s-a mentinut pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari impresionante in zilele de dinaintea Craciunului. continuă pe Adevărul

Box office-ul nord-american: Cinci debuturi in top 10. The Last Jedi s-a mentinut pe primul loc

Patru comedii si un musical au debutat intre primele zece pozitii din box office-ul nord-american, condus, pentru a doua saptamana consecutiv de Star Wars: The Last Jedi, care a generat incasari ce au facut ca Disney Company sa depaseasca cifra de 6 miliarde de dolari in 2017, informeaza news. ro.

Top 10 filme care au avut cele mai mari incasari in 2017

Cele mai populare 10 filme din 2017 au avut incasari ce depasesc 3,25 miliarde de dolari, iar suma este asteptata sa creasca semnificativ avand in vedere ca noul film Star Wars vine puternic din urma si are deja incasari de 261 mil. dolari in 10 zile.

Bitcoin nu ar avea nicio valoare: De ce crede acest lucru una dintre cele mai mari banci de investitii din lume

James Faucette, analist Morgan Stanley, a trimis catre clientii bancii un raport al carui continut sugereaza faptul ca valoarea reala a monedei digitale Bitcoin, ce s-a tranzactionat in luna decembrie a acestui an si cu peste 19. 000 de dolari pe.

Topul domeniilor in care lucreaza persoanele cu cele mai mari rate de divort

Cercetatorii au ajuns la concluzi ca domeniul de activitate si nivelul salarial influenteaza in mod semnificativ rata de divort a cuplurilor.

Omul care a declansat dosarul medicului Lucan: Unul din cele mai mari cazuri de coruptie dupa 1990

Dosarul medicului Mihai Lucan a pornit de la sesizarile lui Emanuel Ungureanu, deputat USR si fost colaborator al lui Lucan, care a fost angajat circa un an la Institut ca asistent social clinician. Deputatul.

Cele mai importante evenimente stiintifice ale anului 2017

2017 a fost un an al sfarsiturilor si al inceputurilor: misiunea navei spatiale Cassini a luat sfarsit dupa 13 ani, iar un obiect dintr-o alta galaxie ne-a vizitat Sistemul Solar. BBCrememoreaza unele dintre cele mai mari evenimente stiintifice ale anului care e pe cale sa se incheie.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. De unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de Sarbatori

Ana Iorga a dezvaluit in rubrica Pe cuvant de joi de unde vin denumirile unora dintre cele mai iubite preparate de.

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Timis

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Iaurtul si laptele batut refac sanatatea intestinelor. Ce fel de lapte are cele mai putine grasimi

Laptele este considerat unul dintre cele mai complete alimente din punct de vedere nutritional, un adevarat izvor de sanatate. El nu trebuie sa lipseasca din alimentatia adultului, cu exceptia persoanelor care sunt alergice la unele proteine din lapte.

La ce s-au uitat romanii in zilele de Craciun: Singur acasa si Las Fierbinti, intre cele mai urmarite programe

Filmele si stirile au fost cele mai urmarite programe in zilele de Craciun. Preferata romanilor a ramas comedia Singur Acasa 3, difuzata de Pro TV, care a dominat topul audientelor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )