Libnet.ro
UNICEF

17:01

webPR Festivalul International George Enescu cucereste orasul

Hotnews Hotnews,
 webPR Festivalul International George Enescu cucereste orasul

Festivalul International George Enescu, alaturi de Programul National Cantus Mundi si compania de consultanta imobiliara CBRE Romania lanseaza in premiera un proiect menit sa aduca muzica clasica in cartierele orasului, inca si mai aproape de publicul larg. Proiectul se intituleaza Orasul canta si va imbraca Bucurestiul intr-o haina muzicala pe toata perioada de desfasurare a Festivalului International George Enescu, respectiv 31 august 23 septembrie 2019. Astfel, fiecare turist sau rezident al Bucurestiului va putea sa se bucure de experienta extraordinara pe care festivalul o creeaza la fiecare editie. continuă pe Hotnews

Festivalul International George Enescu cucereste orasul

Festivalul International George Enescu, alaturi de Programul National Cantus Mundi si compania de consultanta imobiliara CBRE Romania lanseaza in premiera un proiect menit sa aduca muzica clasica in.

VIDEO Doua masini parcate aiurea au blocat trecerea autobuzelor pe strada George Enescu din Capitala

Doi soferi bucursteni au parcat asa de bine masinile pe strada George Enescu, in zona din spate Ateneului Roman, incat autobuzele liniilor 368, 300 sau 126 nu au mai putut trece.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )