Libnet.ro
UNICEF

13:45

webPR: Ultimele 50 de bilete la show-ul Tonbruket

Hotnews Hotnews,
 webPR: Ultimele 50 de bilete la show-ul Tonbruket

Unul dintre cele mai spectaculoase grupuri scandinave de jazz, Tonbruket concerteaza in aceasta seara la Jazz Nouveau, in Control Club! Fondat de Dan Berglund, basistul influentului grup Esbjorn Svenson Trio, grupul suedez Tonbruket Fabrica de sunete in suedeza) ocupa un loc special in jazzul european. continuă pe Hotnews

Noi pasi pentru electrificarea si reabilitarea liniei Cluj-Napoca - Episcopia Bihor, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara, cu o valoare de 7,3 miliarde de lei

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara este electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor, a anuntat Lucian Bode, ministrul.

MAE: Unul dintre romanii de pe nava Westerdam a fost imbarcat catre tara noastra

Niciunul dintre pasagerii sau membrii echipajului de pa neva de croaziera Westerdam, acostata in Cambodgia, nu sunt infectati cu noul coronavirus, anunta Ministerul roman al Afacerilor Externe, printr-un.

Unul dintre romanii de pe nava Westerdam a plecat spre casa (MAE)

Unul dintre cei 17 romani aflati la bordul navei de croaziera Westerdam, care a acostat in Regatul Cambodgiei,din cauza epidemiei de coronavirus,a plecat spre casa. Toti membrii echipajului si pasagerii au fost supusi testelor si a fost infirmat coronavirusul, potrivit Ministerului de Externe roman, citat de Mediafax.

Lovitura pentru PNL! Unul dintrecei mai vechi liberali din Alba trece la USR si va candida la primarie impotriva fostilor colegi

Unul dintrecei mai vechi liberali din Alba Iulia, viceprimarul municipiului Gabriel Plesa, si-a inaintat vineri demisia din functiile de viceprimar si consilier local.

Surpriza generala: Tudor Gheorghe a dezvaluit ce PENSIE are! Sunt unul dintre cei mai BOGATI romani...

La 74 de ani, Tudor Gheorghe este in continuare un artist de succes, multe dinconcertele sale fiind sold out. Mereu sincer in declaratii, maestrul a dezvaluit ce pensie incaseaza lunar. Dupa o.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )