Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anca Lungu pleaca de la Observatorul de weekend: vedeta este insarcinata si se va muta din Romania. Cine o va inlocui la Antena 1 FOTO

Adevărul Adevărul,
Anca Lungu pleaca de la Observatorul de weekend: vedeta este insarcinata si se va muta din Romania. Cine o va inlocui la Antena 1 FOTO

Anca Lungu 32 de ani) a anuntat ca paraseste pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1, iar reprezentantii postului au anuntat deja cine ii va lua locul. De asemenea, prezentatoarea este insarcinata cu al doilea copil si se va muta din Romania. continuă pe Adevărul

Anca Lungu pleaca de la pupitrul Observatorului! Astazi voi preda stafeta

La exact 15 ani distanta de prima sa emisiune live la Antena1 Suceava, Anca Lungu a prezentat in weekendultimul sau Observator. Anca spune ca nu este sfarsitul unei povesti frumoase, este doar un nou.

Anca Lungu este insarcinata si se muta la Nisa alaturi de iubitul bogat

Dupa ce a iesit din casnicia problematica cu Stefan Lungu, Anca Rusu l-a intalnit pe barbatul visurilor ei, un om de afaceri cu multe milioane in cont, alaturi de care va locui in continuare in Nisa, si cu care este deja insarcinata in sase luni.

Anca Lungu este insarcinata in 6 luni! Stirista a renuntat la Observator si se muta la Nisa, impreuna cu milionarul grec (FOTO)

Jurnalistei Anca Lungu ii merge din plin. La nici un an de la divortul de Stefan Lungu, anchetat alaturi de Elena Udrea in dosarul Gala Bute, Anca renunta la prezentarea Observatoului Antena1, este.

O cunoscuta prezentatoare tv a aununtat ca este insarcinata

Lavinia Petrea este insarcinata si se pregateste sa devina mamica pentru a treia oara. Prezentatoarea Stirilor PRO TV de dimineata va naste in vara. Lavinia Petrea a facut anuntul pe contul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )