Libnet.ro
UNICEF

11:15

Miami Bici, cel mai de succes debut din ultimii 26 de ani al unui film romanesc: cati spectatori au fost sa-l vada la cinema

Adevărul Adevărul,
Miami Bici, cel mai de succes debut din ultimii 26 de ani al unui film romanesc: cati spectatori au fost sa-l vada la cinema

Filmul Miami Bici, in regia lui de Jesus del Cerro, a stabilit un numar record de spectatori in primul weekend de la lansarea in cinematografe si devine cea mai populara comedie romaneasca din ultimii 26 de ani. continuă pe Adevărul

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

A intalnit cel mai mare rechin, din greseala: cum a reactionat marele alb

Rechinii au imagine proasta, de criminali in masa. Evenimente precum cel imortalizat de curand cu o creatura din specia marele alb s-ar putea sa o schimbe. Expertii in domeniul scufundarilor au o presiune teribila, in momentul in care isi desfasoara activitatea la cateva zeci de metri adancime. Asta nu inseamna insa ca nu se confrunta .

Cel mai mare diamant din Romania a fost scos la licitatie. Unde poate fi admirata bijuteria

Cel mai mare diamant din romania are 8,95 carate si poate fi admirat la Palatul Cesianu-Racovita. Scos la licitatie impreuna cu alte bijuterii, acesta poate fi achizitionat si in rate.

Criza coronavirusului risca sa afecteze grav productia de medicamente la nivel mondial: 40% din materia prima folosita in industria farmaceutica provine din China si India, iar cel mai mare furnizor din Europa este Italia

40% din productia globala de materie prima folosita in industria farmaceutica provine din China si India, in timp ce in Europa, cel mai mare furnizor este Italia, avertizeaza Dragos Damian, directorul executiv al Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania. Pana in acest moment nu au fost semnalate probleme de aprovizionare cu medicamente in nicio tara a Uniunii Europene, insa prelungirea crizei dupa data de 15 martie risca sa afecteze productia anumitor tipuri de medicamente.

Aurul, la cel mai mare pret din ultimele decenii pe fondul extinderii coronaviruslui COVID-19. Simultan, pretul petrolului scade

Pretul gramului de aur a ajuns la 240. 4 de lei, in contextul extinderii coronavirusului, se arata in datele Bancii Nationale a Romaniei BNR), de luni. Cresterea este semnificativa tinand cont ca vineri,.

Un englez a castigat cel mai ciudat turneu din snooker si l-a scos pe Ronnie OSullivan din top 16

Michael Holt a obtinut victoria, duminica seara, in turneul Shoot Out dupa o finala contra chinezului Zhou Yuelong. Premiul pus in joc a fost de 50. 000 de lire sterline.

Romania are un centru de biosecuritate BSL-4, cel mai inalt nivel din lume

- interviu cu profesorul Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Ba.

Cat costa cel mai mare diamant din Romania scos la vanzare. Ce alte bijuterii exclusiviste se gasesc la licitatie FOTO

Cel mai mare diamant din Romania, de circa 8,95 carate, este scos la vanzare dupa ce a fost estimat intre 45. 000 si 65. 000 de euro. Bijuteria poate fi admirata la Palatul Cesianu-Racovita.

VIDEO Interviul din care afli ce-i cu filmul Miami Bici: Noi suntem un tsunami (in cinemaul romanesc)

Miami Bici e un nou film romanesc. in cinematografe a intrat pe 21 februarie, dar inainte de acest moment am avut ocazia sa discutam cu Matei Dima si Codin Maticiuc despre ce au vrut sa spuna.

EXCLUSIV Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu incasat vreodata la Romanii au Talent. Cu cat o platea PRO TV

Mihaela Radulescu a fost cea mai bine platita vedeta de la Romanii la Talent. Postul de televiziune PRO TV i-a oferit un onorariu colosal. Iata despre ce sume este vorba. Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu incasat vreodata la Romanii au Talent Mihaela Radulescu este una dintre cele mai pretioase vedete de la noi. Asta .

ştiri din Showbiz

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )