Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce trebuie sa stii daca mergi la Afterhills 2019, cel mai mare festival de muzica din Moldova

Hotnews Hotnews,
 Ce trebuie sa stii daca mergi la Afterhills 2019, cel mai mare festival de muzica din Moldova

Sezonul festivalurilor de muzica se apropie de final. inca putin si ne intoarcem la rutina cotidiana care ne rupe sufletul. E timpul pentru o noua aventura. Unde? in Moldova, la Dobrovat, o comuna situata la 30 de km de Iasi. Acolo are loc festivalul Afterhills, ajuns la editia cu numarul trei, care debuteaza maine si tine tot weekendul asta. Si weekend-ul urmator. continuă pe Hotnews

Valentin Iordache despre BIAS 2019, cel mai tare show aviatic: Cele mai spectaculoase numere vor avea loc in amurg!

Sunt in toi pregatirile pentru cel mai tare show aviatic din Capitala. Mai sunt doua zile pana la BIAS 2019, iar Pilotii Aeroclubului Roman repeta cele mai dificile exercitii. Aeroportul Baneasa este locul.

incepe Afterhills 2019: zece zile de festival cu peste 200 de trupe si artisti, show-uri de stand-up si proiectii de filme

Festivalul Afterhills 2019 isi deschide portile pentru zece zile, in care peste 200 de trupe si artisti romani si straini vor urca pe scena.

Vouchere de vacanta, in mediul privat. Ce prevede cel mai curajos proiect de lege sustinut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat oficial prevederile celui mai curajos proiect de lege. Este vorba despre vouchere de vacanta pentru mediul privat. Ce prevede noul proiect si de ce va avea un impact major? Iata declaratiile presedintelui Partidului National Liberal! Ludovic Orban anunta un nou proiect de lege: vochere de vacanta, in mediul privat Presedintele Partidului .

PE PIATA SPOT Romania - cel mai mare pret din regiune la electricitate

PZU: Pretul maxim al energiei electrice - 333,86 leiMWh Pretul mediu al energiei electrice pe piata bursiera spot, cu livrare ieri, pe piata din Romania a fost de 63,82 euro pe MWh, fiind cel mai mare din regiune, potrivit OPCOM. in moneda nationala, energia cos-ta in medie 301 lei pe MWh, cu un maxim de 440 de lei intre orele 17:00 si 18:00, arata Agerpres.

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

Cel mai bun prieten al criminalului de la Sapoca, marturii surprinzatoare: El nu era asa. Medicii i-au dat ceva prea puternic

Prietenul lui cel mai bun era un barbat de 23 de ani. Acesta stia ca Nicolae mai facea crize de epilepsie si il insotea la lucrari prin sat, ca sa aiba grija de el. Potrivit Libertatea, ll crede ca de.

Tragedia incendiului din Padurea Amazoniana, cel mai mare ecosistem din lume. De ce afecteaza acest incident intreaga planeta

Incendiul care a lovit Padurea Amazoniana, de pe teritoriul Braziliei,in urma cu trei saptamani, nu da semne ca ar fi pe sfarsite. in momentul de fata nu se stie daca focul a fost cauzat de.

BIAS 2019. Ultimele pregatiri pentru cel mai mare show aerian

Pregatirile pentru BIAS 2019 sunt in toi. Pilotii Aeroclubului Roman exerseaza cele mai * dificile demonstratii pentru showul aviatic care va avea loc sambata pe aeroportul Baneasa. Aici este locul unde cei .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 AUGUST IAR Brasov -- printre performerii de la BVB

Profit de aproape 36 milioane de lei, in primul semestru al anului curent, cu 15% mai mare decat cel obtinut in intregul an 2018 * Randament total de 48% pentru actiunea IARV, de la inceputul lui 2019 Impulsionate de rezultatele financiare publicate de companie pentru primele sase luni ale anului curent, actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV), ce au cunoscut un avans de 13,32%, in intervalul 12 - 19 august, au urcat pe treapta a doua in topul titlurilor cu cele mai mari randamente de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 AUGUST Avans de 6,63% pentru Socep

Compania a raportat un profit net de 17,4 milioane de lei, pentru primul semestru al anului, cu 174% mai mare decat cel de la jumatatea anului 2018 Cu o apreciere a cotatiei de 6,63%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 august, actiunile operatorului portuar Socep Constanta SOCP) se situeaza pe pozitia a doua in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )