Libnet.ro
UNICEF

00:06

French Montana ne arata o zi din viata sa in clipul piesei Once In A While feat. Max B!

Devorator Monden Devorator Monden,
French Montana ne arata o zi din viata sa in clipul piesei Once In A While feat. Max B!

Noua piesa a rapperului american face parte de pe albumul sau de debut, intitulat Excuse My French, care a fost lansat anul acesta in mai. Once In A While este unul dintre multele single-uri promotionale extrase de pe materialul mentionat anterior. French Montana ne prezinta in cadrul noului sau clip o zi din viata sa. continuă pe Devorator Monden

Sevyn Streeter o ia razna in mini clipul piesei Call Me Crazy!

Sevyn Streeter isi pierde mintile din cauza dragostei in noul mini clip al piesei Call Me Crazy. Piesa face parte de pe primul EP din cariera artistei, intitulat Call Me Crazy, But, care va fi lansat pe trei decembrie. Dupa ce lansat pentru trackul nEXt un scurt clip, a venit si randul piesei Call Me .

Kanye West va lansa clipul piesei Bound 2 pe 19 noiembrie la show-ul lui Ellen DeGeneres!

Anuntul a fost facut in urma cu cateva zile chiar de catre celebra Ellen DeGeneres, prezentatoarea dezvaluind detaliul pe retelele de socializare. Kanye West va fi prezent pe 19 noiembrie pe platoul show-ului si va fi difuzat in premiera clipul celui mai recent single al sau, intitulat Bound 2. Ghiciti cine tocmai mi-a spus ca .

Backstreet Boys ne ofera primele imagini din clipul piesei Show Em (What Youre Made Of)! Vezi aici un scurt teaser!

Noul single oficial al formatiei americane va beneficia in cel mai scurt timp de un videoclip insa pana atunci membrii Backstreet Boys ne ofera primele cadre din acesta fiind incarcat pe contul de Vevo al grupului un scurt teaser. Se pare ca artistii mizeaza pe mesajul piesei si pe simplitate de vreme ce toti cei .

HOT! Britney Spears saruta un barbat misterios in clipul piesei Perfume! Vezi aici doua fotografii teaser!

Asa cum bine se stie, diva americana este foarte ocupata in aceasta saptamana cu filmarile clipului celui mai nou single al sau, intitulat Perfume. Ca sa-i puna un pic pe jar pe fanii sai, Britney Spears a dezvaluit online doua fotografii teaser de la filmari. Pozele surprind momentul in care Britney Spears saruta un barbat .

New artist: Emma Stevens mizeaza pe simplitate si lucruri marunte in clipul piesei Riptide!

Emma Stevens este o cantareata, compozitoare si instrumentista din Marea Britanie care se axeaza in principal pe genurile country si folk. Tanara artista stie sa cante la numeroase instrumente muzicale cum ar fi chitara, pian, violoncel, ukulele, banjo sau mandolina. De la debutul sau din 2012 si pana in prezent Emma Stevens a lansat nu .

New artist: Lola Blanc e regina culorilor in clipul piesei Bad Tattoo!

Lola Blanc, pe numele sau adevarat Kandice Melanakos, este o cantareata, compozitoare, actrita, blogerrita si model care s-a nascut in Augsburg, Germania, a crescut la o ferma din Michigan, iar actualmente locuieste in Los Angeles. Tanara artista are mari sanse sa razbeasca in industria muzicala si pare pregatita sa arate lumii intregi de ce e .

New artist: GJan vrea sa dea lovitura cu primul sau single oficial Now You! Vezi aici clipul piesei!

GJan, pe numele sau intreg Greta Jan, este o cantareata si compozitoare din Lituania care, momentan, nu este inscrisa la nicio casa de discuri. Artista lucreaza intens in aceasta perioada la albumul sau de debut care urmeaza a fi lansat in decursul anului 2014. Dupa ce in luna mai a acestui an a lansat nu .

Britney Spears va filma in perioada 19-21 noiembrie clipul piesei Perfume!

O piesa pe care Britney Spears a descris-o ca fiind foarte speciala pentru ea, Perfume va beneficia, asa cum era deja evident, si de un videoclip oficial a carui premiera va avea loc cel mai probabil la inceputul lunii decembrie. Conform site-ului BreatheHeavy. com, diva americana va fi foarte ocupata in zilele de marti, miercuri si .

Cody Simpson a lansat clipul piesei Wish You Were Here (The Acoustic Sessions)!

Artistul australian isi va lansa pe 19 noiembrie un nou material si anume EP-ul The Acoustic Sessions, acesta continand si piesa Wish You Were Here. Pentru noul sau track Cody Simpson a lansat recent si un videoclip. Actiunea are loc in studioul de inregistrari unde Cody Simpson isi interpreteaza piesa cu vocea si cu chitara.

Romani, buni europeni. Radu Deac, medicul care a studiat jumatate din viata despre cum le poate da oamenilor o sansa la viata

A studiat jumatate din viata despre cum le poate da oamenilor o sansa la viata. Cealalta jumatate si-a petrecut-o in spital, in blocul operator, acolo unde, pe baza a ceea ce a invatat, le dadea.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )