Libnet.ro
UNICEF

08:00

HOT! The Boss isi fac comebackul cu un nou videoclip, pentru piesa Why Goodbye!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! The Boss isi fac comebackul cu un nou videoclip, pentru piesa Why Goodbye!

Mika, Karam, Hyunmin, Injun si Jay, pe scurt The Boss, si-au lansat luna aceasta primul mini album dupa doi ani de pauza, intitulat Chapter II, care, odata cu el, aduce si o schimbare de imagine in ceea ce ii priveste pe membrii formatiei. Recent, membrii The Boss le-au oferit fanilor lor si versiunea full a . continuă pe Devorator Monden

HOT! ANIMAL X revin cu un nou videoclip, pentru piesa Stralucesc la fel! Vezi aici un scurt teaser + galerie foto!

La mai bine de un an de la single-ul Povestea noastra, Animal X revin cu un nou videoclip, pentru piesa Stralucesc la fel, ce urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii Decembrie. Videoclipul a fost regizat de Cercel Lazar, iar rolurile principale sunt jucate de Serban si modelul Sabina Trandafir. Pe 2 decembrie lansam cea .

Barbatii isi fac de doua ori mai multe selfie-uri decat femeile

Smartphone-urile ii transforma pe barbati in niste vanitosi? Asta ar fi prima concluzie, dupa ce un sondaj releva ca acestia isi fac de doua mai multe poze decat femeile, cu telefonul mobil.

Kanye West vrea sa isi lanseze un nou album in vara anului 2014!

Desi nici macar nu a terminat promovarea celui mai recent material de studio, intitulat Yeezus, rapperul Kanye West a dezvaluit de curand faptul ca isi doreste ca in vara anului viitor sa lanseze un nou album. Conform declaratiilor sale, Kanye West a inceput deja lucrul la album si lucrurile par sa mearga in directia buna.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )