Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bear Grylls, cautat de autoritatile de la Sofia. Ce a ucis si apoi a mancat in Bulgaria VIDEO

Adevărul Adevărul,
Bear Grylls, cautat de autoritatile de la Sofia. Ce a ucis si apoi a mancat in Bulgaria VIDEO

Bear Grylls, unul dintre cei mai cunoscuti aventurieri contemporani, ar putea fi amendat de autoritatile de la Sofia, dupa imaginile aparute intr-un episod din emisiunea sa Running Wild, in care a ucis un animal pe care apoi l-a mancat. continuă pe Adevărul

Bear Grylls, amendat de autoritatile de la Sofia. Ce a ucis si apoi a mancat in Bulgaria VIDEO

Bear Grylls, unul dintre cei mai cunoscuti aventurieri contemporani, ar putea fi amendat de autoritatile de la Sofia, dupa imaginile aparute intr-un episod din emisiunea sa Running Wild, in care a ucis un animal pe care apoi l-a mancat.

Celebrul Bear Grylls, cautat de autoritatile bulgare dupa ce a mancat o broasca protejata de lege

Bear Grylls, aventurierul cunoscut dupa seria de emisiuni Born Survivor, este cautat de autoritatile bulgare dupa ce, in timpul filmarii unui documentar in Muntii Rila, a omorat si mancat o broasca.

Bear Grylls ar putea fi amendat de autoritatile de la Sofia. Ce a ucis si apoi a mancat in Bulgaria - VIDEO

Aventurierul Bear Grylls ar putea fi amendat de autoritatile de la Sofia, dupa imaginile aparute intr-un episod din emisiunea sa Running Wild, in care a ucis un animal pe care apoi l-a.

SOC TOTAL in televiziune! Unul din cei mai cunoscuti prezentatori, CAUTAT de autoritati dupa ce a mancat o BROASCA (VIDEO)

Bear Grylls este cautat de autoritatile din Bulgaria! Celebrul aventurier risca o amenda dupa imaginile aparute intr-un episod din emisiunea sa Running Wild, in care a ucis o broasca pe care apoi a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )