Libnet.ro
UNICEF

08:00

Show-ul in care Barack Obama este ajutat de Bear Grylls sa supravietuiasca in Alaska are premiera in decembrie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Show-ul in care Barack Obama este ajutat de Bear Grylls sa supravietuiasca in Alaska are premiera in decembrie VIDEO

Episodul special din show-ul Running Wild in care presedintele american Barack Obama 54 de ani) exploreaza teritoriile salbatice din Alaska, alaturi de expertul in supravietuire Bear Grylls, va avea premiera pe 17 decembrie in SUA, urmand sa fie difuzat ulterior la nivel international, potrivit realscreen. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Congresul SUA a votat simbolic pentru anularea planului anti-CO2 al administratiei Barack Obama

Congresul american, dominat de republicani, a votat marti pentru anularea noilor reglementari vizand reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera propuse de administratia Barack Obama, un vot care va ramane simbolic, pentru ca presedintele american va folosi dreptul de veto pentru a-si impune agenda de mediu, relateaza AFP online.

Francois Hollande si Barack Obama au cinat impreuna intr-un restaurant din Paris

Presedintele francez Francois Hollande si omologul sau american Barack Obama au cinat impreuna, luni, intr-un restaurant din Piata Vosges, dupa ce au participat la deschiderea Conferintei Internationale pe tema Schimbarilor Climatice COP21), care are loc la Paris, in perioada 30 noiembrie - 11 decembrie, relateaza AFP online.

Barack Obama si Vladimir Putin, intalnire bilaterala la Paris

Presedintii din Statele Unite si Rusia, Barack Obama si Vladmir Putin, au avut o intrevedere bilaterala privata cu ocazia Conferintei ONU pe tema climei, care a inceput luni la Paris, anunta surse citate de presa rusa si de cea americana.

Barack Obama cere Turciei si Rusiei sa se concentreze asupra dusmanului comun, Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a facut marti apel la autoritatile turce si ruse sa se concentreze asupra dusmanului comun, gruparea terorista Stat Islamic Daesh), la incheierea unei intalniri cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Barack Obama, noaptea la Bataclan pentru a aduce un omagiu victimelor atentatelor teroriste de la Paris VIDEO

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a depus flori si lumanari, duminica la miezul noptii, in fata salii de concerte Bataclan, locul unde teroristi jihadisti au ucis 90 de persoane, pe 13 noiembrie, in cadrul unor atentate revendicate de organizatia Statul Islamic.

VIDEO Francois Hollande si Barack Obama au adus un omagiu victimelor de la Bataclan, la locul atentatului

Presedintele francez Fracois Hollande si omologul sau american Barack Obama s-au recules, duminica seara, la Bataclan, sala de spectacole din Paris unde 90 de oameni au fost ucisi in atentatul sinucigas din 13 noiembrie, anunta AFP si AP.

Show-ul Top Gear, in noua formula cu Chris Evans, va avea premiera la BBC pe 5 mai 2016

Versiune relansata a Top Gear, care il va avea ca prezentator principal pe Chris Evans, va fi difuzata in premiera la BBC pe 5 mai 2016, a anuntat noul star al acestui show, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2866 seconds )