Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Toate momentele si clasamentul din finala Romanii au talent: cum a votat publicul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Toate momentele si clasamentul din finala Romanii au talent: cum a votat publicul

Finala Romanii au talent s-a incheiat cu victoria croitoresei Ana Maria Pantaze, primul Golden Buzz dat de Mihai Petre in istoria show-ului. Pe ultimul loc in preferintele telespectatorului s-a clasat irlandezul Stevie Starr, care a ajuns in ultima etapa a concursului dupa ce a primit Wild Card-ul din partea juriului. Va prezentam in continuare prestatiile finalistilor si clasamentul complet. continuă pe Adevărul

Live VIDEO Online Finala Romanii au talent. Urmareste Live pe Pro TV

Live Video Online Finala Romanii au talent. Vineri, 31 mai, este ziua cea mare pentru finalistii care vor lupta pentru marele premiu. Afla cine sunt eroii care te vor fascina in aceasta seara si cine va pleca acasa cu cei 120. 000 de euro. La PRO TV, de la ora 20:30, daca esti fascinat de emisiunea [] .

Scandal dupa finala Romanii au Talent 2019. Ce i-a nemultumit pe fani

Ana Maria Pantaze a castigat marele premiu de 120. 000 de euro la Romanii au Talent, dar fanii show-ului au pornit un mare scandal pe retelele de socializare. Sunt nemultumiti ca premiul nu a ajuns la Aris Negoita, pustiul de 8 ani care danseaza fenomenal. Internetul s-a umplut de mesaje dupa finala de vineri seara. Scandal [] .

Magitot este castigatorul premiului de originalitate de la Romanii au talent VIDEO

Magicianul Magitot este castigatorul premiului de originalitate in valoare de 10. 000 de euro, fiind cel care a reusit sa stranga cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, in finala Romanii au talent.

Explicatia lui Unai Emery pentru esecul din finala Europa League: Primul gol primit a schimbat totul

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Unai Emery, a declarat dupa finala Ligii Europa, scor 1-4 cu Chelsea, ca formatia sa a incercat sa ramana in joc la Baku, dar primul gol primit a schimbat totul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3081 seconds )