Libnet.ro
UNICEF

11:45

Imagini din noul film Independence Day: Resurgence: extraterestrii vor sa cucereasca Terra din nou VIDEO

Adevărul Adevărul,
Imagini din noul film Independence Day: Resurgence: extraterestrii vor sa cucereasca Terra din nou VIDEO

Omenirea se pregateste sa fi invadatata de o noua rasa de extraterestrii, in cel mai nou trailer al filmului Independence Day: Resurgence. Actiunea plasata la 20 de ani distanta fata de pelicula orginiala ii are in distributie pe Jeff Goldblum, Bill Pullman si Vivica Fox, dar marele absent este Will Smith. continuă pe Adevărul

VIDEO! Continuarea filmului Independence Day, anuntata pentru 2016!

Vesti bune pentru fanii filmului Independence Day. Dupa 20 de ani, producatorii lanseaza o continuare, Independence Day: Resurgence, care va avea premiera in cinematografe pe 23 iunie 2016.

Primul trailer pentru Independence Day 2, lansat oficial

Filmul Independence Day 2 are parte acum de primul sau trailer. Dupa 20 de ani, se pare ca Jeff Goldblum revine pe marile ecrane in continuarea unuia dintre cele mai populare filme pe care le-a realizat in cariera sa de actor. Independence Day 2 ne prezinta o lume in care oamenii, dupa ce au reusit [].

Forta a fost cu Vocea Romaniei: Noul film din franciza Razboiul stelelor a avut parte de o promovare inedita la Pro TV

Distribuitorul in Romania al noului film din franciza Star Wars/ Razboiul stelelor a ales o modalitate inedita de a promova mult asteptata premiera, in cadrul show-ului Vocea Romaniei. Si pentru ca emisiunea de la Pro TV conduce in topul celor mai urmarite productii de divertisment, costul unui astfel de moment publicitar a fost unul ridicat, scrie Paginademedia. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )