Libnet.ro
UNICEF

01:05

Will Smith pregateste alte doua filme din seria Bad Boys

Adevărul Adevărul,
Will Smith pregateste alte doua filme din seria Bad Boys

Studiourile Sony Pictures au anuntat doua continuari ale seriei Bad Boys, pentru 2017 si 2019, insa nu se stie daca actorul american Will Smith va juca rolul principal in aceste pelicule sau va ocupa un loc in spatele camerei de filmat, informeaza contactmusic. com. continuă pe Adevărul

Bad Boys 3, fara Will Smith in rolul politistului din Miami. Actorul american se va implica in productie

Seria Bad Boys continua cu doua pelicule, pentru 2017 si 2019, insa actorul american Will Smith nu se intoarce pe marile ecrane alaturi de partenerul sau Martin Lawrence, in rolurile politistilor din.

O fata de 12 ani a murit dupa ce o masina condusa de un tanar fara permis a cazut in parau din judetul Brasov: Soferul si alte doua fete au fost raniti

O fata de 12 ani a murit dupa ce un autoturism condus de un adolescent de 17 ani, fara permis, s-a rasturnat in albia unui parau din judetul Brasov, informeaza Mediafax. Soferul si alte doua fete de 10 si.

Hotelului de doua stele din Saturn, amendat de ANT si ANPC, i-a fost retras certificatul de clasificare

Hotelul din statiunea Saturn care fusese amendat in urma cu doua saptamani cu 20. 000 de lei din cauza conditiilor inumane de cazare Detalii AICI) a primit si o a doua amenda, de 50. 000 lei, fiindu-i retras.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )