Libnet.ro
UNICEF

23:00

Femeia Fantastica doboara recorduri: cele mai mari incasari ale unui film regizat de o femeie si debut peste Thor,Iron Man si Captain America VIDEO

Adevărul Adevărul,
Femeia Fantastica doboara recorduri: cele mai mari incasari ale unui film regizat de o femeie si debut peste Thor,Iron Man si Captain America VIDEO

RECORD Filmul Wonder Woman, regizat de Patty Jenkins, care a avut premiera in weekend, a devenit cel mai bine vandut film regizat de o femeie, depasind chiar lansarile unor filme celebre cu supereroi. continuă pe Adevărul

Femeia Fantastica doboara recorduri: cele mai mari incasari ale unui film regizat de o femeie si debut peste Thor,Iron Man si Logan VIDEO

RECORD Filmul Wonder Woman, regizat de Patty Jenkins, care a avut premiera in weekend, a devenit cel mai bine vandut film regizat de o femeie, depasind chiar lansarile unor filme celebre cu supereroi.

Cu cat sunt mai scumpe fondurile de investitii romanesti fata de cele mai mari vehicule investitionale din lume

Cele mai mari cinci fonduri de investitii din lume, cu active de 736 mld. dolari in administrare, isi taxeaza investitorii cu procente anuale extrem de mici, in general cuprinse intre 0,04% si 0,37%, insa unele dintre ele nici macar nu accepta.

5 cele mai mari preconceptii pe care oamenii le au despre sex, potrivit terapeutilor: importanta masturbarii intr-o relatie si mitul orgasmului feminin

Orice terapeut sexual va va spune ca veti fi din ce in ce mai priceputi in pat pe masura ce veti invata mai multe lucruri despre sex. Daca sunteti dezinformati la acest capitol, este foarte posibil ca interactiunile fizice sa fie mai putin placute atat pentru voi, cat si pentru partener.

Medicii si asistentii, cele mai mari cresteri salariale din ultimul an

Majorarile salariale de care au beneficiat medicii si asistentii medicali chiar se simt in buzunarul cadrelor medicale, spun cei din sistem. Concret, un medic primar cu vechime in sistem ajunge sa castige, la ora actuala, intre 5. 000 si 6. 000 de lei, la care se adauga banii pentru orele de garda.

De ce au vandut rusii Alaska. Povestea uneia dintre cele mai mari tranzactii din istoria lumii

In 1867 Rusia a vandut teritoriul din nordul continentului american, denumit Alaska catre Statele Unite ale Americii, pentru suma de 7,2 milioane de dolari. insa in doar 50 de ani, americanii nu.

VIDEO Un aisberg cat un sfert din Tara Galilor se mai tine de un fir de ata. Acesta ar urma sa fie in Top 10 cele mai mari aisberguri

O ruptura in raftul de gheata din sectiunea Larsen C va elibera un aisberg cat un sfert din Tara Galilor si va schimba imaginea Peninsulei Antarcticii, sustin expertii, potrivitThe Guardian. Totodata, specialistii nu pot confirma daca ruptura este produsa de schimbarile climatice.

Finantele au programat in luna iunie imprumuturi cu 40% mai mari decat in mai

Ministerul Finantelor a programat pentru luna iunie imprumuturi de 5,825 miliarde de lei de la bancile comerciale, cu peste 40% mai mari fata de luna anterioara, potrivit datelor citate de Agerpres.

Povestea Maria si Constance, cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti: Afacerea a inceput dintr-o necesitate

Gustul prajiturilor cofetariei Maria este cunoscut multor persoane, insa povestea din spatele unuia dintre cele mai populare branduri din acest domeniu nu a fost spusa prea des. Totul a inceput cand Maria Constantin, cofetar de meserie, a preluat, prin.

Una dintre cele mai luxoase destinatii turistice a devenit cel mai infricosator loc - VIDEO

Dezastrele naturale pot lasa in urma cele mai infricosatoare ruine. in Thailanda, exista o statiune turistica ce a fost complet abandonata in urma tsunamiului care a lovit in 2004.

Cele mai puternice imagini suprinse la protestele din Romania ultimilor 10 ani au fost adunate intr-un singur album

O expozitie cu cele mai bune fotografii realizate la protestele care au avut loc in ultimii 10 ani in Romania poate fi vazuta la TIFF 2017. Imaginile sunt semnate de fotografi profesionisti si sunt incluse intr-un album intitulat Protest. Scurta istorie vizuala a miscarilor de strada din Romania ultimilor 10 ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )