Libnet.ro
UNICEF

22:17

Gal Gadot refuza sa o joace din nou pe Wonder Woman pana nu i se indeplineste o conditie principiala

Adevărul Adevărul,
Gal Gadot refuza sa o joace din nou pe Wonder Woman pana nu i se indeplineste o conditie principiala

Actrita de origine israeliana Gal Gadot 32 de ani) ameninta ca va renunta la rolul principal din continuarea blockbusterului Wonder Woman daca nu ii este respectata o conditie ce tine de principiile personale. continuă pe Adevărul

in New Delhi poluarea a atins din nou niveluri periculoase

In New Delhi, capitala Indiei, calitatea aerului a atins, din nou, duminica, niveluri alarmant de scazute Statiile de monitorizare au indicat o noua crestere a poluarii, situatie descrisa drept urg.

ISIS a preluat din nou controlul unui oras din Siria

La doua zile dupa ce orasul Bukamal din Siria fusese cucerit de fortele proguvernamentale, ISIS a preluat sambata, din nou, controlul asupra localitatii. SI a recastigat total controlul.

Cabana Postavaru, lovita din nou de un urs: Cu stricaciuni a plecat si cu ce a plecat animalul din interior (FOTO)

Un urs a patruns din nou, vineri seara, in interiorul Cabana Postavarul din Poiana Brasov. Din fericire, un jandarm si cabanierul care se afla inauntru au reusit sa fugareasca animalul, dar nu.

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, pentru a patra oara intr-o saptamana; acesta a luat din cabana zahar si bomboane

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, vineri seara, pentru a patra oara intr-o saptamana, animalul fortand usa si intrand in cabana, de unde a luat o punga cu zahar si o cutie cu bomboane, relateaza News. ro.

O stea a explodat, a supravietuit, apoi a explodat din nou dupa 60 de ani. Cercetatorii nu inteleg acest caz

Astronomii au descoperit o stea care a devenit supernova, apoi stea, apoi din nou supernova dupa 60 de ani. Numita iPTF14hls, supernova a fost descoperita in 2014 si la inceput arata ca o alta.

Andre Agassi are asteptari mari de la Djokovic: Nu are nevoie de mine pentru a castiga din nou, dar cred ca-l pot ajuta sa fie mai bun ca niciodata

Fostul tenisman american Andre Agassi, care il consiliaza pe sarbul Novak Djokovic incepand din luna iunie, crede ca-l poate ajuta pe fostul numar unu mondial sa fie mai bun ca niciodata, dupa un sezon 2017 dezamagitor si scurtat de o accidentare la un cot, informeaza AFP.

Buzunarele romanilor, lovite din nou. Inflatia, la cea mai mare cota, din 2013 incoace

Rata anuala a inflatiei a urcat in septembrie la 2,6%, cel mai mare nivel inregistrat din august 2013, cand a fost 3,67%, potrivit datelor de la Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )