Libnet.ro
UNICEF

07:16

Cine i-a luat locul lui Madalin Ionescu la WowBiz

Adevărul Adevărul,
Cine i-a luat locul lui Madalin Ionescu la WowBiz

Producatorii emisiunii-tabloid WowBiz de la Kanal D i-au gasit inlocuitor lui Madalin Ionescu, dupa ce prezentatorul a anuntat ca a decis sa renunte la proiect si sa se dedice familiei. continuă pe Adevărul

Cine i-a luat locul lui Madalin Ionescu in showul TV (FOTO)

Dupa plecarea lui Madalin Ionescu de la showul WOWbiz, locul acestuia a fost luat de o alta vedeta masculina autohtona. te vorba de fostul prezentator de meteo si partenerul de viata al Biancai.

Cine i-a luat locul lui Madalin Ionescu la emisiunea pe care o prezenta la Kanal D!

Madalin Ionescu a decis sa paraseasca emisiunea pe care o prezenta la Kanal D. Cel care i-a luat locul in platoul emisiunii este Victor Slav. Astfel el a revenit in televiziune. Este o seara speciala pentru.

Victor Slav prezinta WOWBiz in locul lui Madalin Ionescu. Primele imagini!

Victor Slav prezinta WOWBiz in locul lui Madalin Ionescu, dupa ce acesta din urma a renuntat la post pentru a sta in concediu paternal alaturi de sotia lui si de baietelul lor. Iata primele imagini cu Victor in calitate de prezentator al emisiunii de la Kanal D.

Madalin Ionescu a plecat de la WOWbiz! Va fi inlocuit de Victor Slav?

Madalin Ionescu a plecat de la WOWbiz. Prezentatorul a ales sa ii fie aproape sotiei sale, Cristina Siscanu in lunile de dupa venirea pe lume a copilului lor. Iata despre cine se spune ca ar avea sanse sa il inlocuiasca la carma emisiunii de la Kanal D.

Caru' cu vedete:Cine l-a inlocuit pe Madalin Ionescu la Kanal D; Reactia acida a Irinei Boureanu, dupa scandalul provocat de Cristi;Jennifer Lawrence implicata intr-un incident aviatic

S-au despartit Adrian Cristea si Maria Pauna? Ce gest a facut Regina sprancenelor. Adrian Cristea si Maria Pauna anuntau, in urma cu. Oana Radu, grav accident rutier. Weekend-ul s-a incheiat prost pentru Oana Radu, cantareata care a reusit sa slabeasca spectaculos 65 de kilograme si sa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )