Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kanal D, amenda de 10.000 de lei pentru limbajul injurios din emisiunile cu Leo de la Strehaia

Adevărul Adevărul,
Kanal D, amenda de 10.000 de lei pentru limbajul injurios din emisiunile cu Leo de la Strehaia

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, marti, televiziunea Kanal D, cu 10. 000 de lei, pentru trei editii ale emisiunii WOWBiz, din luna iulie, in care au fost prezentate relatiile amoroase ale cantaretului de manele Leo de la Strehaia, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Antena 1, amenda pentru limbajul injurios de la Un show pacatos. Episodul cu Guta, nesanctionat: Legea nu interzice bataia la TV dupa ora 23.00

Consiliul National al Audiovizualului a amendat postul Antena 1 cu 50. 000 de lei pentru limbajul injurios din noua editii ale emisiunii Un show pacatos, insa momentul in care Nicolae Guta a batut-o in direct pe iubita sa nu a putut fi sanctionat de Consiliu, pentru ca legea nu interzice bataia la TV, dupa ora 23.

Antena 1, AMENDATA pentru limbajul de la Un show pacatos. Avocatul postului TV: Elemente de erotic exista si in Biblie

Postul de televiziune Antena 1 a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu 50. 000 de lei pentru limbajul injurios din noua editii ale emisiunii Un show pacatos. Totusi, momentul in care Nicolae Guta a batut-o in direct pe iubita sa nu a putut fi sanctionat de CNA, pentru ca legea nu interzice bataia la TV, dupa ora 23.

Secretariatul General al Guvernului cumpara 120 de PC-uri si laptop-uri cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro preinstalat/Statul cere in justitie suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, invocand nereguli contractuale

Secretariatul General al Guvernului SGG) a demarat o licitatie publica pentru achizitia a 90 de PC-uri si 30 de laptop-uri pe care sa fie preinstalat sistemul de operare al Microsoft - Windows 10 Pro sau echivalent, precum si echipamente de tip server, firewall si peste 500 de licente, contract cu o valoare estimata cu TVA la peste 1,7 milioane lei peste 380. 000 de euro), finantat din fonduri bugetare, potrivit unui anunt publicat, sambata, in Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Amintim ca in luna decembrie 2014, Ministerul pentru Societatea Informationala a cerut in instanta suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, invocand nereguli contractuale.

Ce spune Cazanciuc despre agentia pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptie

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, duminica, la Digi 24, ca spera ca Agentia pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptie sa fie operationala pana la sfarsitul acestui an.

Propunerea lui Tariceanu pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptie

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu a declarat sambata, ca va propune, in sedinta coalitiei de luni, adoptarea prin Ordonanta de Urgenta a unei agentii pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de coruptie.

Un proiect de lege initiat de Liviu Dragnea prevede amenzi de pana la 60.000 de lei pentru defaimare sociala

Presedintele interimar al PSD, deputatul Liviu Dragnea, a depus la Senat un proiect de lege ce prevede ca defaimarea sociala sa fie sanctionata cu amenda de la 1000 la 30. 000 lei, daca vizeaza o persoana fizica, respectiv cu amenda de la 2000 la 60. 000 lei, daca vizeaza un grup social. Initiativa legislativa vizeaza infiintarea unui departament special in cadrul Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, dar si obligatia ca radioul si televiziunea publica sa includa programe de promovare a tolerantei, profesorii sa urmeze cursuri pe aceasta tema, iar unitatile de invatamant sa adopte un plan anual pentru implementarea actiunilor privind combaterea discriminarii.

Inca o afacere controversata la Primaria Capitalei: Bucurestenii au platit 40 milioane de euro pentru reabilitarea sediului din bd. Elisabeta, dar lucrarile nu sunt gata nici dupa 5 ani

Lucrarile de amenajare interioara a sediului vechi al Primariei Bucuresti din bulevardul Regina Elisabeta au fost finalizate in proportie de circa 50%, a anuntat duminica primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin. Acesta spune ca lucrarile trebuie terminate, conform contractului cu constructorul, in mai 2016, insa se vor face eforturi sa fie gata in ianuarie 2016. Sorin Oprescu, primarul general al orasului aflat acum in arest, a promis de mai multe ori ca lucrarile vor fi gata in acest an. Pana la finalizarea lucrarilor, angajatii municipalitatii stau fara contract de inchiriere in cladirea de birouri de pe Splaiul Independentei nr.

ALDE propune impozitul forfetar pentru IMM-uri din domeniul hotelier si restaurante

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat astazi, la Brasov, ca formatiunea sa doreste sa propuna introducerea impozitului forfetar mai ales pentru intreprinderile mici si mijlocii care lucreaza in domeniul hotelier si restaurante, potrivit Agerpres.

Calin Popescu Tariceanu: Vom propune adoptarea prin OUG a unei agentii pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de coruptie

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca vor propune, in sedinta coalitiei de luni, adoptarea prin Ordonanta de Urgenta a unei agentii pentru.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )