Libnet.ro
UNICEF

07:16

Mircea Solcanu revine la TV. Va prezenta Draga mea prietena, la Kanal D

Adevărul Adevărul,
Mircea Solcanu revine la TV. Va prezenta Draga mea prietena, la Kanal D

La jumatate de an dupa ce a fost nevoit sa paraseasca poatul Acasa, in urma unui scandal, Mircea Solcanu revine in televiziune, la Kanal D, anunta Wowbiz. ro. El va prezenta, din 1 septembrie, emisiunea Draga mea prietena, alaturi de Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu. continuă pe Adevărul

Ce spun Cristina Siscanu si Mircea Solcanu despre noua postura de prezentatori ai emisiunii Draga mea prietena

Iata ce au declarat Cristina Siscanu si Mircea Solcanu la scurt timp dupa ce s-a anuntat ca ei vor fi noii prezentatori ai emisiunii Draga mea prietena de la Kanal D, emisiune moderata pana acum de Paula Chirila si Cristina Cioran.

Cu cine vor fi inlocuite Cristina Cioran si Paula Chirila la Draga mea prietena

Cristina Cioran si Paula Chirila nu vor mai fi prezentatoarele emisiunii Draga mea prietena de la Kanal D. Ele au fost inlocuite cu Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, si, surpriza, cu Mircea Solcanu, fostul prezentator al Povestirilor Adevarate de la Acasa TV.

Cristina Cioran si Paula Chirila, inlocuite la Draga Mea Prietena! Nu mai au contract cu postul Kanal D!

Dupa doi ani la carma emisiunii Draga Mea Prietena, Cristina Cioran si Paula Chirila au confirmat faptul ca nu vor beneficia de o prelungire de contract cu postul de televiziune Kanal D. Se pare ca emisiunea va fi moderata de alti prezentatori, care urmeaza sa fie anuntati cat de curand.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )