Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tudor Chirila, curtat pentru Vocea Romaniei

Adevărul Adevărul,
Tudor Chirila, curtat pentru Vocea Romaniei

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, ar putea face parte din juriul competitiei muzicale Vocea Romaniei, dupa negocierile purtate cu producatorii emisiunii de la Pro TV, scrie wowbiz. ro. continuă pe Adevărul

Tudor Chirila, curtat de Vocea Romaniei: artistul este dorit in locul lui Brenciu

Show-ul de televiziune Vocea Romaniei este in cautari pentru cel de-al patrulea membru in juriul emisiunii. Producatorii de la PRO TV cauta un inlocuitor pentru locul ramas vacant dupa plecarea lui Horia Brenciu la Antena 1, in show-ul concurent X-Factor.

Spectaculos! Ar vrea sa ii ia locul lui Horia Brenciu la Vocea Romaniei!

Dupa ce a plecat la Antena 1 pentru a fi jurat la Te cunosc de undeva si X Factor, Horia Brenciu ar putea fi inlocuit la Vocea Romaniei cu un cantaret cel putin la fel de renumit. Iata cine si-ar dori acest post, putand fi vorba de un transfer senzational.

Vocea Romaniei continua cu Loredana, Smiley si Marius Moga! Cine va fi al patrulea antrenor?

In toiul febrei transferurilor catre Antena 1, trei vedete de calibru aleg sa ramana la Pro TV. Loredana, Smiley si Marius Moga vor fi din toamna, din nou, antrenori la Vocea Romaniei. Nu se stie insa cine va fi al patrulea, cel care ii va lua locul lui Horia Brenciu.

Grupa de foc pentru nationala Romaniei la Campionatul European de handbal feminin

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei si-a aflat adversarele pe care le va intalni la turneul final european de la finalul acestui an.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )