Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel mai fierbinte trailer: Channing Tatum, Matt Bomer si Joe Manganiello fac striptease in primele imagini din Magic Mike XXL

Devorator Monden Devorator Monden,
Cel mai fierbinte trailer: Channing Tatum, Matt Bomer si Joe Manganiello fac striptease in primele imagini din Magic Mike XXL

Doamnele si domnisoarele au un motiv de bucurie. S-a lansat primul trailer pentru Magic Mike XXL, continuarea filmului Magic Mike,. continuă pe Devorator Monden

Romanul Dragos Savulescu, pe covorul rosu alaturi de Mila Kunis si Channing Tatum!

Dragos Savulescu a fost prezent la premiera filmului Jupiter Ascending, ce a avut loc la inceputul acestei saptamani, la Los Angeles. Actorul roman a defilat pe covorul rosu alaturi de Mila Kunis si Channing Tatum.

Cel mai de succes produs al Apple nu e iPhone, ci ceva mult mai important

Apple a facut in trei luni un profit de 18 miliarde. E imens, dar cat mai poate creste? Ei bine, mult mai mult si asta pentru ca Apple, in ultimele doua decenii, n-a mai vandut produse, ci cu totul altceva. iPhone este cel mai de succes produs al Apple, vanzandu-se in peste 74 de milioane [].

Paravion.ro: Un roman a cumparat cel mai scump bilet de avion, de 5.460 de euro

In timp de unii romani vaneaza ofertele companiilor de avioane, altii prefera sa dea cateva mii de euro bune. De fapt, un singur roman a cumparat cel mai scump bilet de avion in 2014 de pe portalul de turism Paravion. ro. Este vorba de un bilet.

Hafthor Julius Bjornsson, Muntele din Urzeala Tronurilor, a devenit cel mai puternic viking din istorie

Hafthor Julius Bjornsson, mult mai cunoscut ca Muntele din serialul Urzeala Tronurilor, a castigat titlul de Cel mai puternic viking din lume, dupa ce a reusit sa care un trunchi de copac de 650 de kilograme, potrivit Mashable. com.

Cincizeci de umbre ale lui Grey, cel mai provocator film al deceniului

Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey, de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, informeaza Mediafax.

CM handbal: Portarul Frantei, desemnat cel mai bun jucator al turneului

Portarul Thierry Omeyer, din nationala Frantei, campioana mondiala la handbal masculin, a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului final din Qatar.

Exportul de energie din 2014, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Volumul de energie exportata anul trecut de tara noastra, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Petrolistii din SUA au declansat cel mai amplu conflict de munca din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declansat o greva la noua unitati de productie, acesta fiind cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, relateaza Mediafax.

VIDEOFOTO: iPhone 6 Batmobile. Cea mai noua carcasa pentru cel mai nou smartphone Apple

Ai deja cel mai nou telefon iPhone 6? Dar cum ar fi sa ai si cel mai cool iPhone 6? Esti fan al benzilor desenate sau pur si simplu ti-au placut filmele cu Batman? Un site din China a promovat pe net ultima carcasa pentru ultimul smartphone Apple, Batmobile case, potrivit highsnobiety. com .

Cel mai gaurit tronson de drum din judetul Braila a intrat in reparatii

Una dintre cele mai pline de gropi portiun de drum judetean de pe raza judetului Braila a intrat in reparatii de la inceputul acestei saptamani. Este vorba despre tronsonul din DJ 212A dintre trecerea bac si dig, in Insula Mare a Brailei.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )