Libnet.ro
UNICEF

18:00

Black Friday: Bilete 1+1 GRATIS la Gipsy Kings, Delia, Smiley si multi altii

Adevărul Adevărul,
Black Friday: Bilete 1+1 GRATIS la Gipsy Kings, Delia, Smiley si multi altii

YellowTickets. ro, magazinul de bilete online, lanseaza campania de Black Friday prin care le ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona bilete la pret redus: 1+1 GRATUIT. Promotia este valabila pe tot parcursul zilei de 16 noiembrie ziua in care majoritatea magazinelor online din Romania pregatesc cele mai mari reduceri din an. continuă pe Adevărul

Magazine Black Friday 2018: lista magazinelor ce organizeaza Black Friday in Romania

Vrei sa profiti la maxim de cel mai tare Black Friday organizat vreodata? Ti-ai luat liber de la serviciu special pentru a putea da lovitura de Blec Fraidei? N-ai procedat deloc rau! in cele ce urmeaza iti prezentam lista magazinelor Black Friday 2018 unde merita sa-ti investesti pretioasele minute pentru a investiga si descoperi cele mai bune oferte de Black Friday din Romania.

Catalog eMAG de Black Friday: 22 produse cu pret beton de Black Friday

Avem live pentru Black Friday. Ti-am aratat depozitul eMAG inainte de Black Friday. E timpul sa prezentam pe larg mai multe produse cu pret bun de Black Friday. LIVEBlack Friday in Romania.

Black Friday eMAG 2018: Uite produsele din oferta eMAG Black Friday in 2018

Black Friday eMAG 2018 va fi, fara nici o indoiala, ziua cu cele mai multe reduceri din an! Am aflat care sunt produsele din oferta eMAG Black Friday 2018, precum si cateva dintre surprizele pregatite de cel mai de succes magazin online din Romania.

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018. Avertisment de ultima ora de BLACK FRIDAY 2018 in Romania

REDUCERI BLACK FRIDAY 2018 Expertii in securitate cibernetica ai Kaspersky Lab avertizeaza ca, in 2018, inclusiv de Black Friday, pe lista tintelor vizate de malware-ul care fura date se afla magazine online cun.

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS. Cele mai bune reduceri de BLACK FRIDAY la Fashion Days

BLACK FRIDAY 2018 REDUCERI FASHION DAYS Mai mult de jumatate dintre romani planuiesc sa cumpere cel putin un produs in weekend-ul reducerilor, Black Friday, iar oferta comerciantilor merge de la vacante la un eur.

Black Friday 2018 Istoria unui fenomen care a crescut uimitor. Ce cumparau romnii acum sapte ani si ce cumpara acum

Black Friday a ajuns la a opta editie in Romania si lucrurile s-au schimbat mult in acest timp. Sunt de domeniul trecutul imbulzelile din magazinele fizice, tot mai multi romani platesc cu cardul si, de la an la an, numarul celor care spun ca vor sa cumpere ceva este in crestere. Compania care vinde cel mai mult este eMAG care la primul Black Friday a vandut de 34 milioane lei, iar anul acesta estimeaza de 12 ori mai mult. Ca Black Friday este de interes o arata si topul cautarilor pe Google pentru intreg anul 2017, in tara. Pe locul patru s-a situat Emag Black Friday, iar in clasamentul evenimentelor anului Black Friday a fost pe trei, dupa Bacalaureat si Evaluarea nationala.

Cand incepe Black Friday. Ce gadgeturi vor fi la reducere anul acesta

Black Friday va incepe pe 16noiembrie la eMAG. Printre produsele care vor fi la preturi de Black Friday sunt televizoare, telefoane,.

Black Friday 2018 la Altex. Ce oferte si reduceri vor fi

ALTEX catalog BLACK FRIDAY 2018. De Black Friday 2018, Altex vine in intampinarea clientilor reduceri imbatabile la o serie de produse. ALTEX catalog BLACK FRIDAY 2018. Altex ofera o gama variata de.

CATALOGUL eMAG de BLACK FRIDAY 2018 are preturi socant de mici, iar surpriza nu este doar asta. Ce a pregatit magazinul de ziua reducerilor

Catalogul eMAG Black Friday 2018 aduce milioane de produse la preturi reduse. Da, este vorba chiar de ordinul milioanelor, pentru ca anula acesta eMAG are in total trei milioane de oferte speciale pregatite pentru Vinerea Neagra a reducerilor. Ce-i drept, interesul romanilor pentru Black Friday a crescut foarte mult de la an la an, doar [] .

Black Friday 2018 la kika: reduceri de pana la 60% la peste 300 de produse

Retailerul de mobilier si decoratiuni interioare kika realizeaza Black Friday pentru al cincilea an consecutiv. De Black Friday 2018, kika anunta reduceri de pana la 60% la peste 300 de produse.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )