Libnet.ro
UNICEF

01:05

Harvey Weinstein se va preda Politiei din New York- surse

Hotnews Hotnews,
 Harvey Weinstein se va preda Politiei din New York- surse

Producatorul de film american Harvey Weinstein, anchetat pentru abuzuri sexuale de catre autoritatile federale din New York, se va preda vineri Politiei, afirma surse apropiate anchetei citate de site-ul postului CNN. continuă pe Hotnews

Italia: Misterul studiilor lui Conte la Universitatea din New York

'Nicio persoana cu acest nume Giuseppe Conte n. red. ) nu apare in evidentele noastre, nici ca student, nici ca membru al facultatii', spune ziarului New York Times un purtator de cuvant al Universitatii din New York. Universitatea se afla printre cele indicate in curriculum-ul vitae al profesorului Giuseppe Conte, prim-ministrul propus de coalitia de guvernamant din Italia alcatuita din partidele Miscarea 5 Stele si Liga Nordului, potrivit Rador, care citeaza La Stampa.

Stacey Cunningham, prima femeie care va conduce Bursa din New York

Stacey Cunningham va fi prima femeie presedinte al Bursei de la New York NYSE), din istoria de 226 de ani a celebrei institutii, informeaza Wall Street Journal WSJ), conform Agerpres.

Noul premier al Italiei, probleme cu studiile la Universitatea din New York

Nici nu si-a preluat functia de premier ca Giuseppe Conte, a ajuns pe prima pagina a ziarelor. in CV-ul publicat de Asociatia Avocatilor Publici Italieni este trecut ca Giuseppe Contesi-a perfectionat studiile juridice si la Universitatea din New York, dar unitatea de invatamant spune ca nicio persoana cu acest nume nu apare in evidentele sale.

Laura Codruta Kovesi va sustine un discurs la ONU, in New York

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, urmeaza sa sustina un discurs in New York, miercuri, in cadrul unei reuniuni la nivel inalt organizata de Adunarea Generala a Natiunilor Unite. Dezbaterea are loc la.

Acest clip filmat in 12K iti arata New York cum nu l-ai mai vazut

Un clip la rezolutie 8K este o raritate, pe langa faptul ca nu exista un monitor sau un TV pe care sa-l vezi. Cineva a decis insa sa imortalizeze orasul New York la rezolutie 12K. in cadrul unui experiment menit sa evidentieze abilitatile de captura ale noilor camere RED Weapon Monstro 8K VistaVision,Phil Holland a [].

Doua monarhii din Golf si-ar fi oferit ajutorul pentru alegerea lui Trump, potrivit New York Times

Fiul cel mare al lui Donald Trump s-a intalnit in 2016 cu un reprezentant a doua monarhii din Golf, relateaza sambata New York Times. Reiese ca Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite au cautat sa-l sprijine pe republicanul Donald Trump in alegerile prezidentiale americane pe care el le-a castigat in 2016, potrivit Rador, care citeaza Le Soir.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )