Libnet.ro
UNICEF

17:15

ARTmania se intoarce in Piata Mare din Sibiu cu Lacuna Coil, You Me at Six si Riverside

Hotnews Hotnews,
 ARTmania se intoarce in Piata Mare din Sibiu cu Lacuna Coil, You Me at Six si Riverside

Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six si Riverside sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a editie a Festivalului ARTmania, care se intoarce cu un line-up de exceptie in Piata Mare din Sibiu, in perioada 28-29 iulie. Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a editie a festivalului promite, pe durata a doua zile, concerte cu cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriti ai marilor festivalurilor internationale, un mix de stiluri si genuri, care raspunde asteptarilor celor interesati, an de an, de festivalul de la Sibiu. Festivalul ARTmania se desfasoara anul acesta sub egida Take a Stand, o campanie de incurajare a implicarii civice si a coeziunii sociale si o declaratie pentru apararea valorilor europene. Campania este o initiativa a Yourope, asociatie la care ARTmania este afiliat, alaturi de 90 dintre principalele festivaluri din Europa. continuă pe Hotnews

Artmania se intoarce in Piata Mare din Sibiu

Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six si Riverside. Sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a editie a Festivalului ARTmania, care se intoarce cu un line-up de exceptie in Piata Mare din Sibiu, in perioada 28-29 iulie. Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a editie a festivalului promite, pe durata .

VIDEO Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six si Riverside sunt primele patru nume pe afisul ARTmania

Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six si Riverside sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a editie a Festivalului ARTmania, care se intoarce cu un line-up de exceptie in Piata Mare din Sibiu, in perioada 28-29 iulie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )