Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce artisti urca pe scena la Gala Media Music Awards 2017

Adevărul Adevărul,
Ce artisti urca pe scena la Gala Media Music Awards 2017

Media Music Awards 2017, gala care va avea loc in premiera la Bucuresti, premiaza artistii care au avut cele mai multe difuzari la radio, TV si vizualizari pe YouTube. La eveniment vor fi prezenti numerosi artisti celebri din Romania. continuă pe Adevărul

Dress code Media Music Awards 2017: Cool Vibe. Cum se vor imbraca vedetele?

La editia din acest an a Media Music Awards, ce va avea loc, in premiera, la Bucuresti, artistii si vedetele invitate vor trebui sa respecte un cod vestimentar mai aparte. Este vorba de Cool Vibe, un concept ce descrie perfect energia pe care o transmite renumita gala de premii muzicale.

Cei mai de succes artisti romani din ultimii 6 ani, desemnati la Media Music Awards

Media Music Awards, gala de premii muzicale ce va avea loc anul acesta, in premiera, la Bucuresti, reprezinta un adevarat barometru al succesului artistilor din industria muzicala romaneasca.

Premiile Media de Excelenta - editia 2017

Vineri, 27 octombrie, pe scena Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, valoarea va fi din nou premiata in cadrul celui mai asteptat eveniment jurnalistic: PREMIILE MEDIA DE EXCELENTA, proiect nascut tocmai din dorinta de a aduce recunoasterea celor care au ales sa faca o schimbare pozitiva in societate, avand o contributie semnificativa la dezvoltarea orasului.

ştiri din Showbiz

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )