Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cati oameni au urmarit recitalul sustinut de Andrea Bocelli la Domul din Milano

Adevărul Adevărul,
Cati oameni au urmarit recitalul sustinut de Andrea Bocelli la Domul din Milano

Recitalul sustinut de Andrea Bocelli in duminica Pastelui la Domul din Milano a fost urmarit de peste 30 de milioane de utilizatori YouTube in decurs de 24 de ore, potrivit Variety. continuă pe Adevărul

Andrea Bocelli, reprezentatie exceptionala la Domul din Milano. Concertul transmis pe Youtube a avut zeci de milioane de urmaritori (VIDEO)

Faimosul tenor italian, Andrea Bocelli a sustinut recitalul Bocelli: Music for Hope in duminica Pastelui catolic, in Domul din Milano. Reprezentatia a fost transmisa live pe YouTube si a strans milioane de.

Andrea Bocelli, concert in Domul din Milano: unde poti asculta rugaciunea de Paste a artistului

Pentru a celebra Pastele Catolic si pentru a aduce o raza de soare in sufletul italienilor, Andrea Bocelli a sustinut un concert in Domul din Milano, fara spectatori. Andrea Bocelli ar putea.

VIDEO Andrea Bocelli a cantat la Domul din Milano, pentru renastere si triumful vietii. Italia va fi un model de victorie

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli a cantat in seara de Pasti a catolicilor, celebrat duminica, 12 aprilie, la Domul din Milano. Este doar o rugaciune, a afirmat muzicianul.

VIDEO Andrea Bocelli, concert fara spectatori la Domul din Milano

Tenorul italian Andrea Bocelli a interpretat in duminica Pastelui catolic o suita de cantece religioase, care au fost difuzate in lumea intreaga in cadrul unui eveniment organizat fara spectatori la Domul din Milano, oras situat in una dintre cele mai grav afectate regiuni ale lumii de pandemia de coronavirus.

Andrea Bocelli a cantat in piata Domului din Milano fara niciun spectator. Imagini unice! VIDEO

Duminica seara, de Pastele Catolic, celebrul tenor italian Andrea Bocelli a cantat in piata Duomului din Milano fara niciun spectator. Iata aici imaginile unice din timpul unui concert ce va ramane in istorie! .

Cand a orbit Andrea Bocelli. Incidentul tragic care l-a lasat fara vedere pe marele tenor

Vocea reputatului tenor uimeste si lasa fara suflare intreaga lume, ori de cate ori este vazut si ascultat. Celebrul Andrea Bocelli, de origine italiana, este unul dintre cele mai importante nume ale muzicii de.

Andrea Bocelli va canta fara spectatori

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli va interpreta in duminica Pastelui catolic o suita de cantece .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )