Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai populare emisiuni pe Youtube: singurele show-uri din Romania care au depasit miliardul de vizualizari

Adevărul Adevărul,
Cele mai populare emisiuni pe Youtube: singurele show-uri din Romania care au depasit miliardul de vizualizari

Antena 1 este televiziunea care detine doua dintre cele mai urmarite emisiuni pe Youtube, in Romania, cu peste un miliard de vizualizari. continuă pe Adevărul

VIDEO Vitezistul Alex Mina de Aur a implinit 21 de ani - Cele mai spectaculoase puncte castigate de australian

Alex de Minaur, unul dintre reprezentantii de seama ai noii generatii din tenis, a implinit 21 de ani. Australianul 24 ATP) a incantat in ultimii ani prin viteza sa remarcabila si le-a pus mari probleme celor mai importanti jucatori din circuit multe dintre cele mai spectaculoase puncte ale sale au fost castigate in fata lui Rafael Nadal).

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Noi pasi pentru electrificarea si reabilitarea liniei Cluj-Napoca - Episcopia Bihor, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara, cu o valoare de 7,3 miliarde de lei

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara este electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor, a anuntat Lucian Bode, ministrul.

VIDEO Jamaicanul care a demitizat cele mai mari 10 minciuni despre Romania: Ascultati-l pe David Cameron, care-i lauda pe romani ca sunt muncitori

Un canal de vlogging strain a facut pe Youtube un top al celor mai mari 10 minciuni spuse despre Romania si a incercat sa le demonteze.

Top 10 Cele Mai Frumoase Destinatii pentru Luna de Miere in 2020

Pentru tinerii casatoriti, luna de miere ar trebui sa fie al doilea cel mai memorabil eveniment din viata lor, primul fiind, desigur, nunta. Alegerea destinatiei in care sa petreci luna de miere este foarte.

Unde umor nu e, nimic nu e! Cele mai bune meme de Valentines Day: mesajul transmis de MAI

In Romania, Valentines Day nu a fost doar prilej de celebrare a iubirii, ci si motiv de amuzament. Inclusiv MAI si Politia Romana au facut glume pe seama acestei zile.

Cele mai bune 7 investitii de facut in 2020

De ce sa tii Euro in banci? Ai 10. 000, iar la sfarsitul anului mai raman 9. 950, depinde si de banca.

Horoscop. Perechile de zodii cele mai predispuse sa-si insele partenerul

Sa ajungi sa inseli intr-o relatie nu e chiar atat de complicat precum ai putea sa-si imaginezi, intrucat anumite perechi de zodii ajung sa fie infidele in relatie din cauza incompatibilitatii, a unor caracteristici ale personalitatii ori din cauza valorilor diferite.

Romanii au castigat noua medalii la unul dintre cele mai tari concursuri de schi de nivel international

O romanca a castigat ambele curse la cea de-a treia editie a competitiei de schi alpin de nivel international FIS Children Trophy din Poiana Brasov. Sportiva Jennifer Barbara Nagy Remetean a iesit pe primul loc miercuri la slalom urias si joi la slalom. in total, ai nostri au cucerit noua medalii.

La Gomera, Heidi, Monstri, Parking si Touch Me Not, filmele cu cele mai multe nominalizari la Premiile Gopo 2020

Calatoria fantastica a Maroneir. Anca Damian),La Gomerar. Corneliu Porumboiu),Monstri. r. Marius Olteanu),Parkingr. Tudor Giurgiu) siTouch Me Notr. Adina Pintilie) intra oficial in cursa pentru trofeul Gopo la categoriaCel mai bun film de lungmetraj. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor Gopo, care va avea loc marti, 24 martie, la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti.

ştiri din Showbiz

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )