Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube: ce piesa a reusit sa detroneze Gangnam Style dupa cinci ani si de ce VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube: ce piesa a reusit sa detroneze Gangnam Style dupa cinci ani si de ce VIDEO

Dupa cinci ani, piesa Gangnam Style a sud-coreeanului Psy pierde suprematia YouTube in fata videoclipului See You Again, a lui Wiz Khalifa si Charlie Puth, un tribut adus regretatului actor Paul Walker. continuă pe Adevărul

Cele mai cautate destinatii turistice din Europa si tara preferata a romanilor pentru vacanta

Cele mai recente date facute publice de Biroul European de Statistica Eurostat dezvaluie care sunt cele mai populare tari pentru turistii din Europa si care este destinatia de vacanta favorita a romanilor.

Care sunt cele mai scumpe domenii .ro vandute pana acum

Cand vine vorba de domenii . ro, nu am avut parte de un top foarte clar al celor mai scumpe astfel de site-uri vandute pana acum. Se vorbeste deseori despre cele mai scumpe domenii vandute la nivel mondial, deoarece in acest caz avem acces la informatii intr-un mod facil, insa cand vorbim despre cazul Romaniei, lucrurile [].

Postere cu George Soros, folosite de Guvernul Orban intr-o campanie impotriva imigratiei. Purtator de cuvant: Panourile stradale amintesc de cele mai intunecate ore ale Europei. Xenofobia regimului ungar si demonizarea refugiatilor sunt antieuropene

Campania Guvernului Orban, prin care a folosit afise cu imaginea finantatorului american de origine ungara George Soros impotriva imigrantilor, aminteste de cele mai intunecate ore ale Europei, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al omului de afaceri.

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Rijeka - TNS din Liga Campionilor (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Rijeka Croatia) si TNS Tara Galilor). Echipa Rijeka,.

ActiveWatch, despre concedierea ziaristului Mircea Barbu: Abuzuri in serie comise de conducerea Adevarul / Printre cele mai grave atacuri la libertatea presei inregistrate in ultimii ani

ActiveWatch acuza abuzuri in serie comise de conducerea Adevarul, considerate printre cele mai grave atacuri la libertatea presei inregistrate in ultimii ani in cazul concedierii ziaristului Mircea Barbu.

Cele mai spectaculoase cladiri din lume, dezvaluite la Festivalul Mondial de Arhitectura: cum arata cel mai inalt turn in miscare FOTO

Cele mai impresionante cladiri din lume s-au inscris la cea de-a zecea editie a Festivalului de Arhitectura de la Berlin. Printre acestea se numara o farmacie futurista din Japonia, o punte de iluminat din Berlin si un turn de observare din Brighton.

Eurostat: Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia sunt cele mai atractive destinatii turistice din UE

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia sunt cele mai atractive regiuni turistice din Uniunea Europeana, in functie de numarul innoptarilor in unitati de cazare, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate vineri de biroul european de statistica Eurostat.

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia sunt cele mai atractive destinatii turistice din UE

Insulele Canare, Ile-de-France si Catalonia sunt cele mai atractive regiuni turistice din Uniunea Europeana UE), in functie de numarul innoptarilor in unitati de cazare, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate vineri de biroul european de statistica Eurostat.

Cele mai frumoase plante protejate de lege in Romania. Frumusetea rara a crinului de padure

Datele specialistilor arata ca la in Romania exista in momentul de fata peste 200 de specii de plante protejate de lege, cele mai multe dintre acestea fiind intalnite in zonele muntoase sau Delta Dunarii.

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. De ce le spune voievodul boierilor sa treaca la economii severe

Adevarul va prezinta o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe Internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )