Libnet.ro
UNICEF

15:01

Maneaua PSD lansata de Guta a fost stearsa de pe YouTube: care este motivul

Adevărul Adevărul,
Maneaua PSD lansata de Guta a fost stearsa de pe YouTube: care este motivul

Maneaua lui Nicolae Guta dedicata Partidului Social Democrat si conducatorului Liviu Dragnea a fost stearsa de pe YouTube pentru incalcarea dreptului de autor, organizatorii Neversea fiind cei care au luat masuri dupa ce imagini de la festival apareau in clip fara ca ei sa-si fi dat acordul. continuă pe Adevărul

Maneaua lui Nicolae Guta a fost stearsa de pe contul initial de YouTube

Maneaua lui Nicolae Guta dedicata PSD a fost stearsa de pe YouTube pentru incalcarea drepturilor de autor, din cauza unei reclamatii a organizatorilor Neversea. Imagini de la festival au aparut in clip, fara.

VIDEO Maneaua PSD, lansata de Nicolae Guta. Dansuri din buric pentru Dragnea: De vrei gustul fericirii, stampileaza trandafirii

PSD scoate artileria grea intr-o campanie electorala dificila pentru Parlamentul European. Liderii partidului s-au gandit sa apeleze la manelistul Nicolae Guta pentru a convinge oamenii sa voteze aceasta formatiune politica pe 26 mai. Asa a aparut maneaua electorala Victorie, PSD. Clipul incepe cu Liviu Guta in fata panoului electoral al PSD, pe care scrie Patrioti [] .

Dupa maneaua PSD, avem si vrajitoare anticoruptie! Ce vor sa faca la Guvern. VIDEO

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019 ne ofera de toate. De la mitinguri cu oameni adusi cu forta de membri de partid, la maneaua PSD lansata de Nicolae Guta. Au aparut chiar si vrajitoarele anticoruptie, care lucreaza la un ritual in masa prin care vor sa le vina de hac [] .

Reactia lui Codrin Stefanescu atunci cand a vazut maneaua PSD a lui Nicolae Guta

Codrin Stefanescu lauda maneaua PSD a lui Nicolae Guta si raspunde dur celor ce l-au atacat pe celebrul cantaret pe aceasta tema. O parte din presa securistoida hastagista penelista .

Maneaua pro-PSD a lui Guta, data jos de pe YouTube: care este motivul

Apogeul campaniei electorale a PSD a ajuns online in urma cu cateva zile, prin intermediul unei manele lansate de Nicolae Guta. Din pacate pentru fanii partidului, tocmai a fost stearsa. in.

Ponta, despre maneaua PSD: Guta e cel mai destept, le ia banii hotilor de politicieni

Nicolae Guta a lansat maneaua PSD, prin care ii indeamna pe romanii care vor sa simta gustul fericirii sa stampileze trandafirii. Victor Ponta si-a adus aminte ca Guta a mai scos o manea, pentru Traian Basescu, in campania din 2009. Presedintele Pro Romania il lauda pe manelist ca le ia banii hotilor de politicieni.

Cum au reactionat fanii lui Nicolae Guta, dupa ce a aparut maneaua PSD. Am aruncat toate CD-urile!

Nicolae Guta a lansat recent maneaua PSD, iar fanii i-au sarit imediat in cap. Foarte multi dintre cei care ascultau piesele celebrului cantaret de manele nu inteleg de ce s-a vandut si ii transmit ca au aruncat toate CD-urile pe care le-au cumparat de-a lungul anilor. Doar PSD poate sa faca ceva pentru Romania. Ascultati-ma [] .

Digi24- Lucian Mindruta: Pana si maneaua PSD a fost facuta cu un incompetent. Scrisoare catre Nicolae Guta

Bai, nea Guta! Am ascultat si eu maneaua matale si cred ca tre sa dai banii inapoi, in caz ca ai lipit ceva pe frunte de la Nasu Mare. Pai barosane, ai uitat despre ce e vorba in cantare? Ia scoate stilou ala de aur Monblang, si scrie matale ce observatii am.

ştiri din Showbiz

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )