Libnet.ro
UNICEF

00:07

Podcastul lui Micutzu cu Mihai Bendeac, cel mai urmarit din Romania: ce loc ocupa pe Youtube la nivel mondial VIDEO

Adevărul Adevărul,
Podcastul lui Micutzu cu Mihai Bendeac, cel mai urmarit din Romania: ce loc ocupa pe Youtube la nivel mondial VIDEO

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, se afla in Top 10 cei mai vizionati podcasteri de pe Youtube in ultima luna, episodul in care l-a avut invitat pe Mihai Bendeac fiind cel mai urmarit podcast din Romania. continuă pe Adevărul

Micutzu, in topul celor mai populare podcasturi din lume, pe lista cu Joe Rogan, Mike Tyson si nu numai

Micutzu a intrat de curand in topul celor mai populare podcasturi din lume, distribuite prin intermediul YouTube. in episodul care i-a facilitat ascensiunea, l-a avut invitat pe Mihai Bendeac. La.

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Cine a cantat cel mai bine la maratonul One World: Together at Home

Weekend-ul acesta, zeci de artisti internationali au raspuns pozitiv initativei lansate de Global Citizen, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Lady Gaga de a pune umarul la eforturile impotriva pandemiei COVID-19. Iata cine a cantat cel mai bine la maratonul One World: Together at Home .

Pretul petrolului american, la cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani

Pretul petrolului american a atins cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani. Scaderea vine pe fondul pandemiei de coronavirus care a dus la reducerea cererii si a epuizarii capacitatilor de depozitare. Astfel barilul de referinta pentru SUA a ajuns la 15,65 de dolari, in tranzactiile din Asia.

eMAG vinde deja cel mai ieftin iPhone: cat costa noul iPhone SE in Romania?

Cel mai nou iPhone e si cel mai ieftin de pana acum. eMAG il listeaza deja si pretul e excelent. Asta daca tii cont ca e, totusi, un telefon Apple. Noul iPhone SE e un telefon care arata.

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

Pretul petrolului american atinge cel mai mic nivel din ultimii 21 ani

Pretul petrolului american a scazut la cel mai jos nivel din 1999, pe fondul reducerii cererii. Pretul barilului de West Texas Intermediate WTI), referinta pentru SUA, a scazut cu 14%, ajungand la 15,65 dolari in Asia, transmite BBC.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )