Libnet.ro
UNICEF

00:06

Trupa Amadeus canta online pentru intreaga lume: unde si cand va putea fi urmarit concertul

Adevărul Adevărul,
Trupa Amadeus canta online pentru intreaga lume: unde si cand va putea fi urmarit concertul

Trupa Amadeus va sustine un concert online pentru intreaga lume, moment ce va fi transmis pe Youtube, Facebook si Instagram. continuă pe Adevărul

Directorul OMS: Coronavirusul, un inamic al umanitatii Peste 8.000 de oameni infectati cu COVID-19 au murit in intreaga lume

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, spune ca noul coronavirus este un inamic al umanitatii, scrie AFP. Peste 8. 000 de oameni confirmati cu COVID-19 au murit in intreaga lume de la aparitia virusului, la sfarsitul lunii decembrie, in China.

Tururi viruale oferite de peste 60 de muzee din tara si din intreaga lume

Putem vizita peste 60 de muzee fara sa parasim locuinta. Ministerul Culturii ofera doritorilor de calatorii virtuale, tururi cu ajutorul realitatii augumentate prin muzee din tara si din intreaga lume.

Consultatii medicale online pentru bucuresteni

Evaluare medicala online pentru bucuresteni.

CORONAVIRUS: Un broker a lansat o solutie online pentru companiile care vor isi protejeze afacerea

Otto Broker lanseaza un calculator online pentru simularea in timp real a costurilor pentru asigurarea riscului companiilor survenit in cadrul tranzactiilor comerciale, respectiv riscul de neincasare a facturilor de la clienti. Calculatorul ia in.

CORONAVIRUS. Bancile centrale din intreaga lume reduc dobanzile

Bancile centrale din intregaa lume se pregatesc pentru o criza fincnciara provocata de pandemia de coronavirus. Astfel, bancile centrale au inceput deja sa reduca in mod agresiv dobanzile si ofera imprumut.

Campanie de solidaritate digitala in Italia: Sute de companii private furnizeaza gratuit servicii online pentru a ajuta oamenii izolati in case

Cu zeci de milioane de locuitori izolati in case, Guvernul Italiei a lansat o campanie pentru ca firmele si editorii online sa furnizeze servicii gratuite pentru a ajuta oamenii sa lucreze si sa studieze de acasa, sau doar pentru a combate plictiseala, informeaza World Economic Forum. Platforme de invatare electronica, ziare online, servicii de cloud si internet pot fi accesate pe o pagina de solidaritate digitala a guvernului, unde firmele se pot inscrie pentru a-si furniza serviciile pro-bono.

Rusia se gandeste sa permita vanzarea bauturilor alcoolice online, pentru a lupta impotriva propagarii coronavirusului

Rusia a anuntat miercuri ca ar putea permite vanzarea de bauturi alcoolice online, in urma numeroaselor ordine de auto-izolare impuse de autoritati pentru a lupta cu propagarea noului coronavirus, scrie AFP.

Meditatii online pentru liceenii din mediul rural care se pregatesc de BAC

Sute de liceeni din mediul rural vor participa, pe toata perioada inchiderii scolilor din cauza pandemiei de coronavirus, la meditatii si ateliere de dezvoltare personala online, pe platforma www. scoaladinvaliza. ro, dezvoltata de Fundatia World Vision Romania pentru elevii din mediul rural.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )