Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emma Zeicescu a demisionat de la Realitatea TV dupa zece ani

Adevărul Adevărul,
Emma Zeicescu a demisionat de la Realitatea TV dupa zece ani

Emma Zeicescu demisioneaza de la Realitatea TV dupa zece ani, insa a precizat ca in toamna se gandeste sa revina in televiziune. continuă pe Adevărul

Eli Roman o va inlocui pe Emma Zeicescu la Realitatea TV

Eli Roman va prelua tronsonul orar ocupat pana acum de Emma Zeicescu, dupa ce aceasta din urma a demisionat de la Realitatea TV.

Ucraina va adera la Uniunea Europeana in zece ani

Premierul de la Kiev, Vladimir Groysman, a declarat ca este convins ca Ucraina va adera la Uniunea Europeana in decurs de zece ani, adaugand ca tara sa continua sa creada in proiectul european, in pofida deciziei Marii Britanii de a parasi Blocului comunitar.

Klaus Iohannis, dupa consultarile pe tema Brexit: Este nevoie de un nou proiect de tara un proiect post-aderare, care vine la zece ani dupa ce Romania a devenit membra a UE (VIDEO)

Este nevoie de un proiect de tara post-aderare, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, convocate pe tema Brexit, informeaza B1 TV. La discutii au participat premierul Da.

Un colonel sirian tinut captiv de catre jihadisti a reusit sa scape dupa patru ani

Colonelul Hatem Mahmoud Ali din armata siriana a fost capturat de catre Al-Nusra, ramura siriana a Al-Qaeda in 2012, in timpul unei ofensive lansata de gruparea terorista. Dupa capturare,.

Transformarea socanta a copilului care fuma 40 de tigari pe zi! Cum a ajuns sa arate dupa 8 ani - FOTO

Cu 8 ani in urma, o imagine din India devenea virala in intreaga lume. Un copil de doar cativa ani era fotografiat fumand in public, fara ca parintii sai sa fie deranjati. Ac.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )