Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Noul film al lui Brad Pitt este desfiintat de critici

Adevărul Adevărul,
VIDEO Noul film al lui Brad Pitt este desfiintat de critici

Blockbusterele de azi, mai ales filmele cu zombi si monstri, au inceput sa piarda teren, deoarece pun accent pe efectele speciale si nu pe subiect si coerenta. Brad Pitt vrea si el sa salveze lumea in pelicula Ziua Z: Apocalipsa 3D World War Z), insa acest lucru nu prea ii reuseste, cel putin ca joc actoricesc, considera criticii. continuă pe Adevărul

VIDEO Noul film al lui Will Smith, reclama pentru Biserica Scientologica?

Filmul SF 1. 000 post Terra/After Earth, in care Will Smith joaca din nou alaturi de fiul sau Jaden, are premiera in cinematografele din Romania pe 7 iunie. La Hollywood pelicula a starnit deja controverse, intarind speculatiile ca Will Smith are puternice legaturi cu Biserica Scientologica.

Prima aparitie publica dupa operatia de dubla mastectomie. Angelina Jolie, la premiera celui mai recent film al lui Brad Pitt

Angelina Jolie a aparut pentru prima oara in public, dupa anuntul operatiei de dubla mastectomie. Prezenta in Londra la premiera filmului World War Z, cea mai recenta pelicula a logodnicului sau, Brad Pitt,.

VIDEO Noul BMW X5 in actiune

Noul BMW X5, care ca fi lansat si in Romania in noiembrie, se prezinta in detaliu, intr-un clip filmat pe drumuri de munte si in care oficialii companiei germane prezinta atuurile noului model. Noul X5 poate avea acum sapte locuri, este putin mai mare si materialele din interior au fost revizuite pentru a duce senzatiile premium din masina la un nou nivel, potrivit BMW.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )