Libnet.ro
UNICEF

14:46

Si-a comandat haine de iarna pe internet, dar o femeie din Iasi a avut parte de un soc cand a vazut ce se afla inauntru

B1 B1,
Si-a comandat haine de iarna pe internet, dar o femeie din Iasi a avut parte de un soc cand a vazut ce se afla inauntru

O femeie din Iasi a avut parte de o surpriza de zile mari, dupa ce si-a comandat haine de pe o pagina de Facebook. Mihaela Geosanu a fost socata cand a deschis coletul si a vazut cain locul produselo. continuă pe B1

O femeie din Capitala, retinuta pentru ca a comandat omorul unui barbat: Trebuie sa ma conving ca e mort

O femeie din Capitala a comandat omorul unui barbat de 41 de ani. Ea a apelat la un killer cu experienta de lupta in Donbass, care urma sa lichideze barbatul. Se pare ca acesta i-ar fi datorat o suma de bani.

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Teapa cu haine cu stil pe Facebook. O femeie din Iasi si-a comandat haine online, dar cand a deschis coletul nu i-a venit a-si crede ochilor!

Atentie, cumparatori online! O pagina de Facebook cu peste 10. 000 de like-uri, care vinde haine, este de fapt o mare escrocherie. Ieseanca Mihaela Geosanu si-a luat teapa dupa ce si-a comandat imbracaminte prin intermediul contului Haine Dante cu Stil.

O femeie din Slatina a fost surprinsa in timp ce fura incaltamintea pusa la uscat in fata unui bloc

Furt nemaintalnit, petrecut in Slatina, judetul Olt. O femeie a trecut printr-o situatie de toata jena, dupa cea mers ziua in amiaza mare sa fure incaltamintea pusa la uscat in fata unui.

Femeie din Ploiesti, decedata in timpul unui avort

O femeie a decedatin timpul unei interventii medicale de intrerupere a sarcinii. Aceasta avea 45 de ani. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Incidentul a avut.

ADVERTORIAL Augusta Dragic, Fundatia Superbet: Ce sfat am pentru orice femeie din Romania? Ai grija de tine, nu neglija sanatatea!

In Romania, Pandemia COVID a condus la intarzieri in diagnosticarea si tratamentul pacientilor oncologici, inclusiv a victimelor cancerului de col uterin si de san printre femei; este una din concluziile conferintei de presa prilejuita de evenimentul Digital Race for Cure 2020 care are loc intre 25 si 27 septembrie. Evenimentul este cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san. Fiecare inscriere pe raceforthecure. eu) in cursa digitala este transformata in analize medicale pentru femeile defavorizate, care poate nu au facut niciodata o mamografie sau un test Papanicolau.

ştiri de la B1

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )