Libnet.ro
UNICEF

22:45

SIAB 2018: ce modele vezi la cel mai tare salon auto din Bucuresti

Playtech Playtech,
SIAB 2018: ce modele vezi la cel mai tare salon auto din Bucuresti

In perioada 24 martie 1 aprilie la Romexpo se va organiza Salonul International Auto Bucuresti. Cel mai important eveniment auto revine dupa 11 ani de absenta. Desi de la SIAB vor lipsi nume mari, printre care si Dacia, vizitatorii au ce vedea in materie de masini noi. Conceptul Audi e-tron quattro, un SUV 100% []. continuă pe Playtech

Va pregatiti de curatenia de Paste? Iata cel mai tare truc pentru a avea geamuri impecabile

Geamurile ne dau batai de cap, de fiecare data cand trebuie sa le spalam si, nu este vorba doar despre ele, ci si despre chederele sau cadrele lor. Cu siguranta avem nevoie de un produs cu proprietati de.

Cel mai tare truc! Cum sa impiedici depunerea prafului pe mobila

Din pacate, este adevarat, praful trebuie sters des, deoarece este in primul rand inestetic si, in al doilea rand, poate afecta caile respiratorii. Daca te-ai saturat de produsele de curatenie existente.

Salonul International Auto Bucuresti (SIAB 2018) a demarat cu doar 20 de marci, cateva premiere nationale si concepte

Salonul International Auto Bucuresti SIAB 2018) a demarat dupa 11 ani de absenta, cu doar 20 de marci, cateva premiere nationale si concepte, dar intr-un mod placut, cu spatii frumos amenajate.

Cel mai mare SSD din lume a atins pragul de 100TB

In urma cu ceva timp, din perspectiva capacitatii, cel mai mare SSD nu avea nici o sansa sa se apropie de cel mai mare hard disk. intre timp, rolurile s-au inversat. SSD-urile continua sa fie un mediu de stocare premium capabil de viteze foarte mari. in mod surprinzator insa, desi asociezi cele mai rapide modele [].

Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata

Antonov An-225 Mriya este cel mai mare avion din lume, din punct de vedere al greutatii, anvergurii si lungimii. Pe 22 martie, acesta a zburat din nou dupa ce a fost reparat. Cum a reusit aceasta aeronava sa creeze un mit? Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kievpe 21 decembrie 1988. Initial, acesta [].

Cel mai mic computer din lume nu poate fi vazut fara microscop

IBM este una dintre companiile care au deschis portile industriei calculatoarelor, desi acum, poate, este depasita de Apple sau Microsoft. Chiar si asa, International Business Machines a creat un calculator cum nu ai mai vazut. Poate cel mai mare dezavantaj al calculatoarelor puternice este marimea lor. Din fericire, IBM a gasit o solutie inedita si [].

Actiunile europene au scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bursele au inregistrat, astazi, scaderi importante la nivel mondial, iar actiunile europene au coborat la cel mai redus nivel din mai mult de un an, din cauza tensiunilor comerciale, transmite Bloomberg.

Bucurestiul gazduieste cel mai prestigios turneu de biliard din Europa

In aceste zile se desfasoara in Bucuresti cel mai mare concurs de biliard din Europa care este deja la a treia editie. Cei mai buni jucatori de biliard din toata lumea vin in Capitala sa se lupte pentru.

Luxemburg, Danemarca si Belgia, cel mai crescut cost orar cu mana, in 2017

Bulgaria 5,1 euro) si Romania 5,5 euro) aveau in 2017 cel mai scazut cost orar cu mana de lucru, fata de un nivel mediu de 23,1 euro in Uniunea Europeana, si de 26,9 euro in zona euro, arata datele publicate atazi de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Luxemburg, Danemarca si Belgia, cel mai crescut cost orar cu mana de lucru, in 2017

Bulgaria 5,1 euro) si Romania 5,5 euro) aveau in 2017 cel mai scazut cost orar cu mana de lucru, fata de un nivel mediu de 23,1 euro in Uniunea Europeana, si de 26,9 euro in zona euro, arata datele publicate atazi de Oficiul European de Statistica Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )