Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sibiu: O persoana si-a pierdut viata in urma unui accident. Traficul pe DN1 este blocat

Adevărul Adevărul,
Sibiu: O persoana si-a pierdut viata in urma unui accident. Traficul pe DN1 este blocat

Circulatia rutiera este blocata, duminica dimineata, pe DN 1, in judetul Sibiu, in urma unui accident in care au fost implicate un autoturism si un TIR, iar o femeie si-a pierdut viata. continuă pe Adevărul

Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

FOTO Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil de patru ani si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora, in varsta de patru ani - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

Nou atac terorist. Cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte 30 sunt grav ranite

Cel putin zece oameni au murit si alti 30 au fost raniti in urma unui atac sinucigas ce a avut loc in orasul Maiduguri, din nordul Nigeriei, au anuntat reprezentantii serviciilor de interventie.

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in accidente rutiere in Chisinau, in crestere

De la inceputul anului, in urma accidentelor rutiere produse in municipiul Chisinau, au decedat mai multe persoane comparativ cu anul trecut. Directia de Politie a municipiului Chisinau informeaza ca, pana in data 16 noiembrie, 53 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere, fata de 48 de persoane anul trecut.

Trafic oprit pe DN56A, din cauza unui accident

Circulatia rutiera este oprita, sambata, pe DN56A Drobeta -Turnu Severin - Calafat, in zona localitatii Rogova, judetul Mehedinti, la ora 11. 00, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate 2 autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

Mare atentie! Soferii care consuma alcool, dupa producerea unui accident cu victime, pedepsiti cu inchisoare

Soferii care consuma alcool, dupa producerea unui accident cu victime, si pana la prelevarea probelor biologice, risca pedeapsa cu inchisoarea. Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru.

Revoltator: victima unui accident rutier, abandonata de soferul vinovat pe un camp. Femeia grav ranita, descoperita dupa 6 ore de un cioban

O femeie de 44 de ani din judetul Vaslui a fost victima un grav accident rutier, dupa ce a fost luata la ocazie. in urma accidentului, produs noaptea, victima a fost scoasa din masina avariata si abandonata pe un camp, fiind gasita dupa 6 ore de un cioban.

Accident grav in Mehedinti. Doua persoane au murit

Doua persoane au decedat, sambata, in urma unui accident de circulatie ce a avut loc pe DN 56A, pe raza comunei Rogova. Statia de Pompieri Vanju Mare a intervenit la un accident.

Accident grav pe DN 1, la Ciolpani. Sunt mai multe victime

Cinci persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN 1, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane,.

Magazinele din Gara Craiova au intrat in atentia politistilor. Au fost aplicate sanctiuni in valoare de 23.000 de lei in urma unui control

Politisti din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi au controlate societatile comerciale aflate in incinta statiei Cai Ferate Craiova, acolo unde sunt amenajate puncte de lucru ale mai multor societati comerciale, cat si in zonele adiacente. in urma verificarilor au aplicat sanctiuni in valoare de 23. 000 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )