Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus astazi in Studioul 2 al TVR

Adevărul Adevărul,
Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus astazi in Studioul 2 al TVR

Sicriul cu trupul neinsufletit al omului de televiziune Cristian Topescu va fi depus in Studioul 2 al Televiziunii Romane, joi, in intervalul 11. continuă pe Adevărul

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu , depus la TVR

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus, joi, in Studioul 2 al TVR. Toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu fostului comentator sportiv o pot face incepand cu ora 11,00 si .

Sicriul cu trupul nensufletit al lui Cristian Topescu, despus joi n Studioul 2 al TVR

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus, joi, in Studioul 2 al TVR, informeaza Agerpres. Toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu fostului comentator sportiv o pot face incepand cu ora 11,00 si pana la ora 19,00.

Unde va fi depus sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu

Cristian Topescua murit la Spitalul Elias din Bucuresti, la varsta de 81 de ani, in urma unor complicatii provocate de diabetul cronic. Trupul neinsufletit al cunoscutului comentator sportiv va fi depus.

Trupul neinsufletit al regizorului Lucian Pintilie va fi depus vineri la Teatrul Bulandra

Trupul neinsufletit al regizorului de teatru si film Lucian Pintilie va fi depus vineri, intre orele 10. 00 si 16. 00, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, iar inmormantarea va avea loc sambata, la orele 12. 00, la Cimitirul Bellu Ortodox, anunta UNITER.

Trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu, vocea sportului romanesc, va fi depus joi, in Studioul 2 al TVR

Trupul marelui om de televiziune Cristian Topescu va fi depus joi, 17 mai, in Studioul 2 al Televiziunii Romane, in intervalul 11. 00, anunta postul public de televiziune.

Cristian Topescu a murit. Ce marturisea celebrul comentator sportiv despre meseria de jurnalist sportiv

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator sportiv avea 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Dupa cum se observa si astazi, a face comentariu sportiv nu este o indeletnicire total lipsita de pericole. Inainte.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

Cristian Topescu, elogiat de ministrul Sportului

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a scris pe pagina sa de Facebook ca lumea sportului a ramas fara cea mai emblematica voce a sa, marti, dupa decesul lui Cristian Topescu. Astazi.

Gica Hagi, la moartea lui Cristian Topescu: Un om de valoare imensa, un patriot

Fostul mare fotbalist roman Gheorghe Hagi si-a exprimat regretul, pe pagina sa de Facebook, pentru decesul fostului comentator sportiv Cristian Topescu. Romania pierde astazi un om de o valoare imensa,.

VIDEO Omul a murit, dar vom ramane cu legenda: Cele mai frumoase comentarii ale lui Cristian Topescu

Romania a ramas, astazi, fara cel mai mare comentator sportiv din istoria tarii. Cristian Topescu a avut privilegiul de a relata unele dintre cele mai mari performante din istoria sportului romanesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )