Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu , depus la TVR

Antena3 Antena3,
Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu , depus la TVR

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus, joi, in Studioul 2 al TVR. Toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu fostului comentator sportiv o pot face incepand cu ora 11,00 si . continuă pe Antena3

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus astazi in Studioul 2 al TVR

Sicriul cu trupul neinsufletit al omului de televiziune Cristian Topescu va fi depus in Studioul 2 al Televiziunii Romane, joi, in intervalul 11.

Sicriul cu trupul nensufletit al lui Cristian Topescu, despus joi n Studioul 2 al TVR

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus, joi, in Studioul 2 al TVR, informeaza Agerpres. Toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu fostului comentator sportiv o pot face incepand cu ora 11,00 si pana la ora 19,00.

Unde va fi depus sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu

Cristian Topescua murit la Spitalul Elias din Bucuresti, la varsta de 81 de ani, in urma unor complicatii provocate de diabetul cronic. Trupul neinsufletit al cunoscutului comentator sportiv va fi depus.

Trupul neinsufletit al regizorului Lucian Pintilie va fi depus vineri la Teatrul Bulandra

Trupul neinsufletit al regizorului de teatru si film Lucian Pintilie va fi depus vineri, intre orele 10. 00 si 16. 00, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, iar inmormantarea va avea loc sambata, la orele 12. 00, la Cimitirul Bellu Ortodox, anunta UNITER.

Trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu, vocea sportului romanesc, va fi depus joi, in Studioul 2 al TVR

Trupul marelui om de televiziune Cristian Topescu va fi depus joi, 17 mai, in Studioul 2 al Televiziunii Romane, in intervalul 11. 00, anunta postul public de televiziune.

De ce nu a ajuns Cristian Topescu la conducerea TVR. Raspunsul incredibil dat de marele om de televiziune

Mircea Radu a dezvaluit intr-o postare pe Facebook ce raspuns i-a dat Cristian Topescu atunci cand l-a intrebat de ce nu conduce TVR. Dupa ce i-am facut fotografia asta, la sfarsitul verii lui 2012, am.

Motivul pentru care Cristian Topescu a fost INTERZIS la TVR (VIDEO)

Romania isi plange cel mai mare comentator sportiv, Cristian Topescu, care a murit, marti, la varsta de 81 de ani. De-a lungul prestigioasei sale cariere, Topescu a comentat finalele CM de handbal 1970,.

Ce avere avea Cristian Topescu

Christel Topescu a completat, in octombrie 2017, declaratia de avere in calitate de membru al Consiliului de Administratie al TVR, din care reiese ce avere avea Cristian Topescu. Cei doi soti detineau un aparta.

Ce avere a lasat in urma sa Cristian Topescu

Christel Topescu a completat, in octombrie 2017, declaratia de avere in calitate de membru al Consiliului de Administratie al TVR, din care reiese ce avere avea Cristian Topescu. Cei doi soti detineau un aparta.

Averea lui Cristian Topescu: Ce pensie avea fostul comentator sportiv

Christel Ungar, sotia lui Cristian Topescu, a completat declaratia de avere a fostului comentator in calitate de membru al Consiliului de Administratie al TVR. Cei doi soti detineau un apartament de 120 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )