Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sicriul cu trupul poetului Emil Brumaru, depus la Palatul Roznovanu din Iasi

Hotnews Hotnews,
 Sicriul cu trupul poetului Emil Brumaru, depus la Palatul Roznovanu din Iasi

Sicriul cu trupul neinsufletit al poetului Emil Brumaru a fost depus luni, incepand cu ora 10. 00, in holul central al Palatului Roznovanu din Iasi. continuă pe Hotnews

Adio! SICRIUL cu trupul poetului Emil Brumaru, depus la Palatul Roznovanu din Iasi. Cand va fi iNMORMANTAT scriitorul

Zi geroasa pentru cultura romana! Trupul neinsufletit al poetului iesean Emil Brumaru a fost depus in dimineata zilei de luni, in holul central al Palatului Roznovanu din Iasi, cladire in care functioneaza.

Trupul neinsufletit al poetului Emil Brumaru va fi depus la Palatul Roznovanu din Iasi

Trupul neinsufletit al poetului Emil Brumaru va fi depus luni, incepand cu ora 10. 00, in holul central al Palatului Roznovanu, potrivit anuntului Primariei Municipiului Iasi.

Sicriul cu trupul poetului Emil Brumaru, depus la Palatul Roznovanu din Iasi. Cand va fi inmormantat scriitorul

Trupul neinsufletit al poetului iesean Emil Brumaru a fost depus in dimineata zilei de luni, 7 ianuarie, in holul central al Palatului Roznovanu din Iasi, cladire in care functioneaza si primaria orasului.

Trupul poetului Emil Brumaru va fi depus la Palatul Roznovanu

Trupul neinsufletit al poetului Emil Brumaru va fi depus luni, de la cu ora 10. 00, in holul central al Palatului Roznovanu, au anuntat reprezentantii municipalitatii iesene. Purtatorul de cuvant al.

Stelian Tanase, reactie la moartea poetului Emil Brumaru

Istoricul si scriitorul Stelian Tanase a reactionat la disparitia poetului Emil Brumaru, o figura aparte a literaturii romane. S-a stins poetul EMIL BRUMARU. A ajuns in ceruri, la ingeri. Si printre muritori.

Val de reactii emotionante dupa trecerea in nefiinta a poetului Emil Brumaru. Mircea Cartarescu: L-am iubit si l-am admirat nespus

Mai multi scriitori importanti si-au exprimat regretul dupa trecerea in nefiinta a poetului Emil Brumaru. Emil Brumaru, poet pe care l-am iubit si l-am admirat nespus, nu mai este printre noi. Sa se od.

Mihaimergator si-a luat ramas bun de la Emilplutitor. Omagiul adus de Mihai Sora poetului Emil Brumaru

Scriitorul Mihai Sora si-a luat ramas bun de la prietenul sau, poetul Emil Brumaru, intr-un mesaj in care ii indeamna pe cititori sa-si iubeasca scriitorii cat acestia sunt in viata. Poetul a murit sambata seara la varsta de 80 de ani.

Poetul Emil Brumaru a murit

Poetul Emil Brumaru a murit, sambata noaptea, la 80 de ani, anuntul fiind facut de scriitorul Liviu Antonesei pe blogul sau. Potrivit acestuia, Emil Brumaru se afla in spital, dupa ce suferise un accident vascular cerebral. A plecat, nu a murit, ingerii nu mor niciodata, se retrag numai in Rezervatia de ingeri, asa cum acum nu foarte multa vreme, prietenul nostru comun Luca Pitu s-a retras in papusoi. La revedere, nu adio, prietene, a scris Antonesei.

Doliu in lumea literara romaneasca: A murit poetul Emil Brumaru

Poetul Emil Brumaru a incetat din viata, sambata noapte, la varsta de 80 de ani. Anuntul a fost facut de scriitorul Liviu Antonesei care a dezvaluit ca Brumaru era la spital dupa ce suferise un accident.

Ramas-bun, Emil Brumaru. Interviu cu cersetorul de cafea

Emil Brumaru s-a stins sambata seara. Poetul surprindea prin vorbele si versurile deocheate, prin nonconformismul asumat. Era in pas cu vremurile, foarte activ pe Facebook. Volumul lui de poeme erotice, Infernala Comedie, surprindea prin lipsa tabuurilor lingvistice. in stilul lui Sade, imbinat cu Sadoveanu, dar mai ales in stilul sau propriu, poetul considera ca nu putem ignora unele expresii fiziologice, care tin de anatomia corpului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )