Libnet.ro
UNICEF

12:46

Sicriul cu trupul Regelui Mihai, mutat la Lausanne - VIDEO

Antena3 Antena3,
Sicriul cu trupul Regelui Mihai, mutat la Lausanne - VIDEO

Sicriul Regelui Mihaia fost luatde la resedinta din Aubonne pentru a fi dusla Lausanne, potrivit trimisului special al Antenei 3 in Elvetia, Sabina Iosub. Slujba va avea loc la biserica. continuă pe Antena3

Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Repetitii pentru ziua in care trupul regelui Mihai va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie au loc, duminica, in fata Palatului, iar traficul rutier este deviat. Sute de milita.

Schimbari in programul funeraliilor Regelui Mihai: Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului suveran va fi transportat cu Trenul Regal pana la Curtea de Arges. Ora inmormantarii, incerta

Familia Regala a Romaniei a transmis sambata noi informatii despre programul funeraliilor Regelui Mihai. Astfel, potrivit unui comunicat de presa publicat pe.

Sicriul Regelui Mihai I va fi transportat la Curtea de Arges cu Trenul Regal

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I va fi transportat de la Bucuresti la Curtea de Arges cu Trenul Regal pe 16 decembrie, a anuntat Biroul de presa al Casei Majestatii Sale.

Rusine nationala! Garile pe unde va trece Trenul Regal cu sicriul Regelui Mihai, iNCHISE si in PARAGINA (FOTO)

Recent, Casa Regala a modificat programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. Asadar, sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi transportat, sambata, 16 decembrie, cu Trenul.

Sicriul cu corpul neinsufletit al Regelui Mihai va fi urcat pe un afet de tun

Sicriul cu corpul neinsufletit al Regelui Mihai va fi urcat pe un afet de tun si va parcurge traseul pana la Catedrala Patriarhala, dupa scurta ceremonie religioasa si militara din Piata Palatului Regal, in ziua de 16 decembrie 2017.

Schimbare de ultima ora privind ceremonia funerara a Regelui Mihai: Trupul neinsufletit, dus cu trenul regal la Curtea de Arges

Schimbare de ultima ora in ce priveste ceremoniile funerare ale Regelui Mihai. Sambata viitoare, in ziua inmormantarii, regele va fi dus cu trenul regal, de la Palatul Regal la Curtea.

Duminica au loc repetitii pentru ziua in care trupul regelui va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie. Traficul rutier, deviat

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei anunta ca traficul rutier din zona Palatului Regal a fost deviat pe Calea Victoriei intre strazile Rosetti si Dem I. Dobrescu, restrictiile fiind valabile aproximativ doua ore, avand in vedere repetitiile pentru funeraliile Regelui Mihai.

Patraru a urcat TVR in topul audientelor cu momentul dedicat regelui Mihai VIDEO

Editia Starea Natiei cu jurnalistul Dragos Patraru, din data de sase decembrie, a urcat TVR 1 in topul primelor statii TV pe toate targeturile de audienta, intr-o emisiune dedicata Regelui Mihai.

Discursul lui Patraru dedicat Regelui Mihai care a urcat TVR 1 in topul audientelor VIDEO

Editia Starea Natiei cu jurnalistul Dragos Patraru, din data de sase decembrie, a urcat TVR 1 in topul primelor statii TV pe toate targeturile de audienta, intr-o emisiune dedicata Regelui Mihai.

Un portret al Regelui Mihai a fost ascuns mai bine de o jumatate de secol intr-o biserica din Dolj: Tabloul a fost scos la lumina abia dupa caderea regimului comunist(VIDEO)

Un portret al Regelui Mihai a fost ascuns mai bine de o jumatate de secol intr-o biserica din Dolj, pentru a nu fi distrus de comunistii. in satul doljean Salcia, executantii Partidului Comunist au.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )