Libnet.ro
UNICEF

08:15

Siegfried Muresan: Primele doze de vaccin din partea Romaniei ar putea ajunge in R. Moldova chiar in aceasta saptamana

Adevărul Adevărul,
Siegfried Muresan: Primele doze de vaccin din partea Romaniei ar putea ajunge in R. Moldova chiar in aceasta saptamana

Europarlamentarul roman, Siegfried Muresan, anunta ca primele doze de vaccin din cele 200 de mii, promise Republicii Moldova de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ar putea ajunge la Chisinau chiar in aceasta saptamana, noteaza IPN. continuă pe Adevărul

Alex Bodi, veste importanta din partea judecatorilor. Ce se intampla cu procesul

Alex Bodi a primit o noua veste extrem de importanta. Soarta afaceristului se judeca in continuare, dupa ce a primit acuzatii extrem de grele din partea autoritatilor. Ce se intampla in procesul fostului sot al Biancai Dragusanu? Noua decizie a judecatorilor in procesul lui Alex Bodi Soarta lui Alex Bodi e atent discutata de catre .

Cati romani au murit in primele 11 luni din 2020 fata de anul anterior. Cauzele de deces

La solicitarea HotNews. ro, Institutul National de Statistica ne-a transmis numarul deceselor pe cauze de deces in primele 11 luni din 2019 si 2020. Cifrele seci arata ca din iunie anul trecut, numarul deceselor creste in fiecare luna tot mai mult fata de luna similara a anului precedent. Cat priveste COVID-19, decesele din cauza acestuia sunt incadrate in categoria deceselor din cauza bolilor aparatului respirator conform Clasificarii Internationale a Maladiilor - Revizia a X-a OMS). in noiembrie 2020 a avut loc o explozie a deceselor din aceasta cauza.

Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea Valentinei Pelinel. Reactia minunata a blondei

Cristi Borcea si-a aniversat ieri ziua de nastere, implinind 51 de ani. Cu aceasta ocazie sotia sa i-a transmis un mesaj minunat pe retelele de socializare, prin care ii arata cat de mult il iubeste si apreciaza. De asemenea, Valentina Pelinel a spus si care a fost marea surpriza pentru ziua lui. Ce mesaj a .

Umilinta totala pentru Ludovic Orban, din partea lui Rares Bogdan: I s-a umflat capul si a pierdut ca papagalul

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, rupe tacerea cu privire la relatiile pe care le are cu fostul premier. Acesta il acuza ca, dupa experienta la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, esuand pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL. Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor Invitat la emisiunea Interviurile .

Israelul anunta ca palestinienii vor primi marti primul lot de vaccin din Rusia

Autoritatea Palestiniana urmeaza sa primeasca marti din Rusia primul lot de vaccin Sputnik V impotriva coronavirusului, a declarat agentiei Reuters un oficial israelian, sub rezerva anonimatului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )