Libnet.ro
UNICEF

15:01

sieu HARTA INTERACTIVA Romania Vrea Autostrazi: Unde au fost proteste

Hotnews Hotnews,
 sieu HARTA INTERACTIVA Romania Vrea Autostrazi: Unde au fost proteste

Companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri au anuntat ca se vor alatura campaniei Romania vrea autostrazi care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie, la ora 15. Miscarea de protest a luat amploare dupa ce un antreprenor sucevean - Stefan Mandachi - prezenta, pe 4 martie 2019), primul metru de autostrada din Moldova. continuă pe Hotnews

sieu HARTA INTERACTIVA Romania Vrea Autostrazi: Unde sunt proteste

Companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri au anuntat ca se vor alatura campaniei Romania vrea autostrazi care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie, la ora 15. Miscarea de protest a luat amploare dupa ce un antreprenor sucevean - Stefan Mandachi - prezenta, pe 4 martie 2019), primul metru de autostrada din Moldova.

sieu Sindicalistii din Romatsa se alatura actiunii Romania vrea autostrazi si vor purta vineri banderole albe timp de 15 minute

Sindicatul salariatilor ROMATSA, autoritatea care se ocupa de controlul serviciilor de trafic aerian din Romania, anunta ca se alatura campaniei Sieu - Romania Vrea Autostrazi din data de 15 martie, ora 15. 00, pentru 15 minute, prin purtare de banderole albe. intr-un comunicat, sindicalistii Romatsa anunta ca sustin, printre altele, nu doar construirea de autostrazi, ci si independenta sistemului juridic si confiscarea averilor celor care nu pot dovedi provenienta acestora.

Imnul campaniei SiEu Romania vrea autostrazi: La alegeri nu se vor mai intalni hotii cu prostii. in videoclip apar fotbalisti si jurnalisti

Imnul oficial al campaniei Romania vrea autostrazi a fost lansat de miercuri seara. Piesa hip-hop cu influente de folclor romanesc se numeste Si EU si a fost compusa de TRUPA 9 si ViKloth care semneaza si versurile. in videoclip apare suceveanul Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova, pe care il [] .

sieu Romania vrea autostrazi - Cine sustine sfertul de ora de protest de pe 15 martie - De la companii si primarii, pana la cofetarii si mercerii

Campania Romania vrea autostrazi, care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie a crescut de la zi la zi si acum cuprinde companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri. Reamintim ca ideea ii apartine antreprenorului Stefan Mandachi, suceveanul care a construit in mod simbolic primul si singurul) metru de autostrada in Moldova. Foarte multi vor opri lucrul timp de 15 minute, in alte cazuri oamenii vor purta banderole, iar unele companii explica in mesaje cum lipsa de autostrazi le afecteaza business-ul.

sieu Camera de Comert si Industrie a Romaniei se alatura campaniei Romania vrea autostrazi

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) se alatura campaniei Romania vrea autostrazi, initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pentru care a cheltuit 4. 500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minut, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei.

DRAGNEA, DESPRE PROTESTUL ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca, in timp ce unii fac circ si sustin protestul Romania vrea autostrazi, a inceput lucrul la primii kilometri reali de autostrada.

ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: BCR se alatura protestului

Banca Comerciala Romana BCR), membra a grupului financiar austriac Erste, a anuntat, astazi, ca se alatura protestului Romania vrea autostrazi.

SiEI Reprezentanta Comisiei Europene in Romania vrea autostrazi. A luat o pauza de 15 minute la 15.00

Si Reprezentanta Comisiei Europene in Romania s-a alaturat campaniei Romania vrea autostrazi si a luat o pauza de un sfert de ora, incepand cu ora 15. in perioada 2014-2020, 6. 3 miliarde de.

Teodorovici se alatura si el protestului Romania vrea autostrazi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, astazi, ca se se alatura si el protestului Romania vrea autostrazi, subliniind ca ne dorim cu totii autostrazi.

A inceput protestul Romania vrea autostrazi

Zeci de firme, primarii, echipe sportive, personalitati, sindicate, dar si persoane fizice au anuntat ca se vor alatura protestului Romania vrea autostrazi si intrerup activitatea, astazi, timp de 15 minute, de la ora 15.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )