Libnet.ro
UNICEF

06:00

Silvia Radu, mesaj de avertizare pentru functionari:Cei care schimba foile de pe o masa pe alta vor fi scosi din functii

Adevărul Adevărul,
Silvia Radu, mesaj de avertizare pentru functionari:Cei care schimba foile de pe o masa pe alta vor fi scosi din functii

Primarul interimar de Chisinau, Silvia Radu, s-a laudat joi, 22 martie, ca a reusit sa le ofere oamenilor care fac curatenie in troleibuzele orasului nostru echipament modern de protectie. continuă pe Adevărul

Oana Pellea, mesaj dur pentru cei care il plang pe Andrei Gheorghe: Cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui?

Oana Pellea este revoltata de faptul ca multi dintre oamenii care, in timpul vietii lui Andrei Gheorghe nu au stiut sa-l aprecieze, acum ii plang moartea. Actrita a transmis un mesaj dur pentru cei.

Oana Pellea, mesaj DUR pentru laudatorii abia post-mortem ai lui Andrei Gheorghe: Mi-e RUSINE de rusinea lor

Actrita Oana Pellea a scris, pe pagina ei de Facebook, un mesaj critic la adresa celor care il lauda abia post-mortem pe Andrei Gheorghe, intreband retoric cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea.

Ce povestesc cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe: I-am admirat, odata, la incheietura mainii, un ceas dreptunghiular, ingust. L-a scos in graba si mi l-a intins...Ti-l dau tie!

De ieri seara, din momentul in care s-a dus vestea ca Andrei Gheorghe a murit, Facebook a fost inundat de postari legate de cel care a fost unul dintre cei mai admirati realizatori de radio si televiziune. Pe pagina sa personala curg mesaje din partea celor care l-au cunoscut in viata reala sau virtuala, a celor care l-au considerat prieten sau a celor care l-au considerat, pur si simplu, un model. Multi dintre ei, mai ales fosti colegi, povestesc momente inedite petrecute cu el, iar altii, simpli fani, isi amintesc ca Midnight Killer a fost emisiunea care le-a influentat adolescenta. Vezi in text o selectie de comentarii din partea celor care, intr-un fel sau altul, l-au simtit pe Andrei Gheorghe in viata lor.

Papa Francisc cere iertare de la Dumnezeu pentru toti crestini care platesc pentru relatiile sexuale: Asta nu inseamna sa faci dragoste. inseamna sa torturezi o femeie

PapaFrancisc a cerut iertare de la Dumnezeu in numele tuturor crestinilor care platesc pentru sex. Liderul pontif de 81 de ani a descris barbatii care frecventeaza prostituatele ca si criminali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )