Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open dupa revenire de la 2-4 in decisiv

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open dupa revenire de la 2-4 in decisiv

Meciul dintre Simona Halep si Sofia Kenin nu a dezamagit asteptarile fanilor tenisului si cele doua jucatoare au oferit un tenis de foarte buna calitate vreme de doua ore si 31 de minute. continuă pe Online Sport

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN. Debut dificil pentru Simona Halep la primul turneu de Mare Slem al anului

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) debuteaza marti dimineata in turneul de la Australian Open. Liderul mondial o infrunta pe estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71.

Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat, marti, in turul al II-lea de la Australian Open, dupa ce a trecut de estona Kaia Kanepi, care o eliminase anul trecut, in primul tur, de la US Open. Lidera WTA 27 de ani) a invins-o.

Bine ai revenit, Simona! Halep, victorie mare la Australian Open. Romanca stie cu cine va juca in turul urmator

Simona Halep a obtinut prima victorie in circuitul feminin dupa 149 de zile, trecand in trei seturi de Kaia Kanepi 71 WTA), in fata careia pierduse in turul I de la US Open 2018.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena.

Halep, veste proasta de la Australian Open: Simona a facut un anunt ingrijorator la finalul meciului cu Kenin

Simona Halep s-a calificat in turul III de la Australian Open, dupa inca un maraton de trei seturi in care s-a luptat din rasputeri.

Andy Murray invins in primul tur la Australian Open dupa un meci epic. Ar putea fi ultimul meci din cariera!

Pentru Andy Murray partida cu Roberto Bautista Agut ar putea fi ultima de la Australian Open, turneu unde a disputat cinci finale, si chiar din cariera de jucator profesionist.

Australian Open: Programul sportivilor romni de joi - Meciul Simona Halep vs Sofia Kenin are loc dupa ora 06:00

Liderul WTA, Simona Halep, o va intalni in turul doi la Australian Open pe americanca Sofia Kenin, numarul 37 mondial, joi, in al treilea meci de pe Rod Laver Arena, dupa ora 06:00, conform programului anuntat de organizatori.

VIDEO Cine este Sofia Kenin (20 de ani), jucatoarea pe care Simona Halep o va ntlni n turul doi de la Australian Open - Joc variat, agresiva pe teren

Sofia Kenin este o jucatoare in plina ascensiune, o sportiva care reprezinta SUA, dar care s-a nascut la Moscova in urma cu 20 de ani. Are un inceput bun de an, reusind sa castige turneul de la Hobart fara sa piarda macar un set. Are un joc solid de pe baseline, dar poate avea si variante de rezerva, in functie de necesitati rupe foarte bine ritmul cu scurte, slice-uri si nu se sfieste sa trimita chiar si baloane atunci cand se afla intr-o defensiva prelungita). Meciul Simona Halep 1 WTA) vs Sofia Kenin 37 WTA) se va disputa joi, in jurul orei 06:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

FOTO Halep, un car de nervi la Australian Open: Misca-te o data, cap sec!. Simona, reactii extreme in meciul cu Kanepi

Simona Halep 1 WTA) devenise ceva mai cumpatata sub comanda lui Darren Cahill, insa acum, ramasa fara antrenor, pare ca se lasa, din nou, coplesita de emotii.

FOTO Halep, un car de nervi la Australian Open: Misca-te odata, cap sec!. Simona, reactii extreme in meciul cu Kanepi

Simona Halep 1 WTA) devenise ceva mai cumpatata sub comanda lui Darren Cahill, insa acum, ramasa fara antrenor, pare ca se lasa, din nou, coplesita de emotii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )