Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep, ANUNT de ultim moment, dupa cucerirea Rogers Cup: Fanii au iNCREMENIT!

B1 B1,
Simona Halep, ANUNT de ultim moment, dupa cucerirea Rogers Cup: Fanii au iNCREMENIT!

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare. continuă pe B1

Cum a reusit Darren Cahill sa o puna pe linia de plutire pe Simona Halep, intr-un moment delicat al meciului cu Sloane Stephens

Simona Halep s-a impus in finala turneului de la Montreal, unde a invins-o pe americanca Sloane Stephens, dupa un meci magistral, incheiat in trei seturi.

Simona Halep, DEZVALUIRE de ULTIM MOMENT: Cine o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc

Simona Halep a vorbit despre adversara sa din finala de la Montreal, Sloane Stephens. Lidera clasamentului mondial a dezvaluit ca americanca o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc. Ambele.

SONDAJ Simona Halep: fara scandari politice la tenis. Cum priviti cererea ei?

Simona Halep a reactionat, duminica, dupa ce unii fani din tribunele terenului de la Monreal au scandat impotriva PSD, in timpul finalei Rogers Cup, pe care a castigat-o. Va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e mult prea deosebita pentru astfel de lucruri, a spus ea la festivitatea de premiere. Ce crezi despre apelul Simonei Halep?Participa la sondajul HotNews. ro.

inca o performanta remarcabila reusita de Simona Halep, gratie victoriilor de la Montreal! Ce a reusit sa faca liderul WTA este unic in lumea tenisului actual

Simona Halep este calificata in finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, unde va juca in seara aceasta cu americanca Sloane Stephens.

Continua sa scrie istorie: Simona Halep este in finala la Montreal dupa o victorie fulger

Simona Halep este in finala turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Ashleigh Barty, din Australia, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1.

Caroline Garcia, nainte de meciul cu Simona Halep: Are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva

Caroline Garcia este una din jucatoarele de varf din circuitul WTA, frantuzoaica fiind in acest moment pe locul 6 in lume. Garcia si Halep s-au intalnit de cinci ori, scorul fiind 4-1 pentru sportiva noastra. Simona Halep are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva, voi incerca sa invat din trecut, a fost de parere Caroline. Meciul dintre cele doua va avea loc in aceasta noapte, undeva in jurul orei 01:30, in sferturile Rogers Cup de la Montreal.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

Simona Halep a castigat Cupa Rogers, in turneul de la Montreal

Simona Halep isi mentine pozitia intai in clasamentul WTA dupa victoria inregistrata la Montreal in fata lui Sloane Stephen. in trecut, Halep a mai castigat cupa Rogers in 2016. Liderul 1 mondial in clasamentul WTA, Simona Halep, a plecat invingatoare de la Montreal dupa ce a invins-o duminica pe Sloane Stephens in trei seturi7-6 6), [].

Simona Halep, incurcatura intre poutine si Putin

Calificata in semifinale la Rogers Cup, tuneul de la Montreal, SImona Halep a avut parte de un moment amuzant la conferinta de presa.

Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 20:30) / Reeditarea finalei de la Roland Garros n ultimul act de la Montreal

Dupa finala de la Roland Garros, Simona Halep va lupta cu americanca Sloane Stephens pentru un nou trofeu. Cele doua jucatoare se vor intalni in ultimul act al turneului Rogers Cup de la Montreal, unde Halep s-a mai impus si in anul 2016. Confruntarea se va disputa de la ora 20:30 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )