Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep a anuntat finalul colaborarii cu Daniel Dobre

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a anuntat finalul colaborarii cu Daniel Dobre

Colaborarea dintre Simona Halep si Daniel Dobre a luat sfarsit, dupa cum a anuntat fostul lider mondial pe contul personal de Facebook. Alaturi de Dobre, Simona a cucerit titlul de la Wimbledon de anul acesta, al doilea Grand Slam din cariera. continuă pe Hotnews

Decizie finala! Ce anunt a facut Simona Halep despre colaborarea cu Daniel Dobre

Simona Halep a uimit cu decizia sa recenta vizavi de colaborarea cu Daniel Dobre. Iata ce a ales cunoscuta spotiva sa faca, dupa controversele nenumarate de care a avut parte alaturi de antrenor! Simona Halep, anunt despre colaborarea cu Daniel Dobre E anul schimbarilor pentru Simo! Sportiva, in varsta de 28 de ani, a anuntat .

Simona Halep si-a schimbat din nou antrenorul

Simona Halep 4 WTA, 28 de ani) a anuntat astazi ca a incheiat oficial colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, 50 de ani, cu care a castigat in premiera turneul de la Wimbledon in 2019. Darren Cahill va.

Halep l-a pus pe liber pe Daniel Dobre: Mesajul prin care a anuntat ca renunta la antrenorul sau din 2019

Simona Halep 4 WTA) spusese, la un moment dat, ca il va pastra pe tehnicianul de 50 de ani in stafful ei, inclusiv dupa revenirea lui Darren Cahill, insa, pana la urma, lucrurile au stat cu totul altfel.

Simona Halep anunta despartirea de antrenorul care i-a fost alaturi in 2019

Jucatoarea Simona Halep s-a despartit oficial de Daniel Dobre, omul alaturi de care a cucerit in acest an titlul de la Wimbledon.

Simona Halep: incep sa resimt oboseala, la finalul sezonului am simtit ca ma prabusesc

Simona Halep a vorbit despre ce a insemnat pentru ea anul 2019, dar si cum vede urmatorul sezon din tenis, alaturi de antrenorul australian, Darren Cahill. Fostul lider mondial a precizat ca este constienta de fluctuatiile din evolutia ei, insa oboseala si-a spus cuvantul.

Simona Halep, fara cuvinte. Ce a anuntat-o Ion Tiriac

Simona Halep a ramas fara cuvinte dupa ce Ion Tiriac s-a oferit sa ii faca un cadou, pentru a-si arata consideratia fata de munca sa. SImona Halep, lasata fara cuvinte de Ion Tiriac Relatia dintre Ion Tiriac si Simona Halep a fost mereu una speciala. Afaceristul a ajutat-o pe sportiva in nenumarate randuri de-a lungul .

Cat au platit Simona Halep si Toni Iuruc pe o noapte de cazare la Paris. Lux si opulenta pentru campioana de la Wimbledon

Simona Halep si logodnicul ei, Toni Iuruc, au plecat in lume, dupa experienta din China, unde a avut loc Turneul Campioanelor. Drumurile i-au adus la Paris. Cat au platit cei doi pe o noapte de cazare? Cat au platit Simona Halep si Toni Iuruc pe o noapte de cazare la Paris? Simona Halep si Toni .

Cati bani a castigat Simona Halep, pas cu pas. Fiecare meci a insemnat castiguri de milioane de dolari

Halep a incheiat sezonul confruntarilor, iar acum se bucura de liniste si pace, in vacanta, alaturi de viitorul sot. Cati bani a reusit sa faca anul acesta, pas cu pas? Care sunt sumele colosale care au fost incasate de sportiva in anul curent? Meciurile care i-au adus Simonei Halep bani grei Simona a avut o .

Ion Tiriac si modelul de antrenor: Eu eram mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep

Prezent la un eveniment care a avut legatura cu impresionanta colectia de masini pe care o detine, Ion Tiriac a vorbit si despre sezonul pe care l-a avut Simona Halep, dar si despre modelul sau de antrenor. Omul de afaceri a spus ca el era mai strict in relatia cu jucatorii decat ar fi putut suporta Simona Halep.

VIDEO WTA: Elina Svitolina, lovitura lunii octombrie - Executia a fost reusita in meciul cu Simona Halep de la Shenzhen

O executie reusita de Elina Svitolina in meciul cu Simona Halep din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor Shenzhen) a fost desemnata de WTA cea mai frumoasa lovitura a lunii octombrie. in setul secund, la scorul de 3-2 si 15-40, ucraineanca a inventat un slice de forenhand care a lasat-o fara reactie pe Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )